breaking news Νέο

Πρωτάθλημα Football League : Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο

Πρωτάθλημα Football League : Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο

Από σήμερα Τετάρτη ξεκινάει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Οι δύο ομάδες, όπως έχουν ξαναβρεθεί αντιμέτωπες πριν μία ακριβώς εβδομάδα, τα πλαίσια της 3ης φάσης του κυπέλλου, με την ΒΕΡΟΙΑ, όπως είναι γνωσό να παίρνει την νίκη και την πρόκριση με σκορ 2-0.

Βέβαια το κυριακάτικο μεταξύ τους παιχνίδι, όπως δήλωσαν και οι δύο προπονητές στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, του Σάκη Θεοδοσιάδη της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Σούλη Παπαδόπουλου του Διαγόρα, θα είναι τελείως διαφορετικό και φυσικά το αποτέλεσμα της περασμένης Τετάρτης τίποτα δεν προδικάζει.

Απλά οι προπονητές των δύο αντιπάλων μετά το πρώτο παιχνίδι, έχουν λιγότερα πράγματα να κρύψουν από τον αντίπαλο.

Ύστερα ένας αγώνας πρωταθλήματος έχει και ισοπαλία, την οποία μπορεί να επιδιώξει ο ένας από τους δύο αντιπάλους και μάλιστα το αποτέλεσμα αυτό να θεωρηθεί και επιτυχία.

Αντίθετα το παιχνίδι κυπέλλου όταν διεξάγεται με σύστημα νοκ άουτ, όπως αυτό της προηγούμενης εβδομάδας μεταξύ της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Διαγόρα έχει μόνο νίκη έστω και μέσα από την διαδικασία των πέναλτι και είναι φυσικό να το διαχειρίζονται διαφορετικά οι ομάδες.

Όσον αφορά τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος οι δύο προπονητές, ο Σάκης Θεοδοσιάδης αυτή τη στιγμή έχει δύο τραυματίες από τους οποίους μόνο στην επιστροφή του ενός μπορεί να ελπίζει του Σκαθαρούδη και αυτός αν προλάβει θα είναι οριακά και δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Αντίθετα ο Ταϊρης θα χρειαστεί ακόμη χρόνο για να επανέλθει, αφού έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Από την δική του πλευρά ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει μια επιστροφή και μια απουσία σε σχέση με το παιχνίδι του κυπέλλου.

Συγκεκριμένα ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο έμπειρος ακραίος μεσοεπιθετικός Φώτης Γεωργίου και τέθηκε στη διάθεση της ομάδας του, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ανδρέα Μηρτσιάν καθώς κουβαλάει ποινή από την περσινή περίοδο.

Το παιχνίδι πρωταθλήματος ΒΕΡΟΙΑΣ – Διαγόρα θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο και θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής