breaking news Νέο

Στα μπαράζ η Εθνική Ελλάδος

Στα μπαράζ η Εθνική Ελλάδος

Η Εθνική Ελλάδος κέρδισε όπως εξάλλου αναμένονταν με 4-0, το Γιβραλτάρ την περασμένη Τρίτη με γκολ που πέτυχαν ο Τοροσίδης στο 32’, ο Μήτρογλου στο 61’ και στο 65’ και ο Γιαννιώτας στο 78’ και θα διεκδικήσει την συμμετοχή της στο παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας σε αγώνες μπαράζ.

Το όνομα του αντιπαλου της Εθνικής θα το γνωρίσουμε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 17 Νοεμβρίου στη Ζυρίχη.

Η προσπάθεια πάντως των διεθνών μας για να προκριθούν στους τελικούς του Μουντιάλ δεν αναμένεται να είναι εύκολη καθώς και οι τέσσερις πιθανοί αντίπαλοι της είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης.

Οι οκτώ καλύτερες δεύτερες των εννέα ομίλων μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Εθνική μας (τελικά αποκλείστηκε ο 2ος του 6ου ομίλου που ήταν η Σλοβακία) είναι η Ελβετία, η Ιταλία, η Κροατία, η Δανία, η Ελλάδα, η Σουηδία, η Βόρειος Ιρλανδία και η Ιρλανδία χωριστηκαν σε δυο γκρουπ. Το γκρουπ των ισχυρών με βάση την βαθμολογία τους στη UEFA και το γκρουπ των ανίσχυρων με την Ελλάδα να περιλαμβάνεται στους αδύναμους.

Οι τέσσερις ομάδες που αποτελούν το γκρουπ των ισχυρών μια από τις οποίες θα αντιμετωπίσει η χώρα μας είναι η Ελβετία, η Ιταλία, η Κροατία και η Δανία.

Το γκρουπ των αδύναμων το αποτελούν η Ελλάδα, η Σουηδία, η Βόριος Ιρλανδία και η Ιρλανδία.

Μια λοιπόν από τις τέσσερις που συμπεριλαμβάνονται στο γκρουπ των ισχυρών θα είναι αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος και το ποιά θα είναι θα το γνωρίζουμε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου στις 3 το απόγευμα που είναι προγραμματισμένο να γίνει η κλήρωση στη Ζυρίχη.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 9 και στις 11 Νοεμβρίου ο πρώτος αγώνας και τρεις ημέρες αργότερα στις 12 και 14 Νοεμβρίου η ρεβανς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής