breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Επανεμφανίστηκε ο τουρίστας που «ταξίδεψε» καταλάθος από Αγία Νάπα σε Συρία

Ο Βρετανός τουρίστας, ο οποίος εξαπάτησε ολόκληρο τον κόσμο, κάνοντας τον να νομίζει ότι μαζί με δύο φίλους του είχαν ταξιδέψει κατά λάθος με βάρκα από την Αγία Νάπα στη Συρία, απασχολεί ξανά την επικαιρότητά με την ενδεχόμενη συμμετοχή του σε τηλεοπτική σειρά του BBC.

Πρόκειται για τον 28χρονο Lewis Ellis, Digital Marketing Project Manager, ο οποίος ελπίζει ότι θα κερδίσει μια θέση για επαγγελματική συνεργασία όταν αρχίσει η σειρά του BBC «The Apprentice».

Ο 28χρονος είχε γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο με τη φάρσα που δημοσίευσε όταν βρισκόταν στην Αγία Νάπα, ισχυριζόμενος ότι μαζί με δύο φίλους του ταξίδεψαν κατά λάθος στην εμπόλεμη Συρία.

Ο 28χρονος από το Μάντσεστερ βρισκόταν στην Αγία Νάπα πριν από τρία χρόνια και είχε ισχυριστεί ότι είχε μπει κατά λάθος σε ένα πλοίο και βρέθηκε στο λιμάνι της Tartus στη Συρία.

Η ευφάνταστη ιστορία του γρήγορα έγινε viral με δεκάδες δημοσιεύματα, ενώ αυτός και οι φίλοι του έδιναν συνεντεύξεις για την υποτιθέμενη περιπέτειά τους.

Η απάτη του τελικά αποκαλύφθηκε όταν έγραψε σε ένα φίλο του στο Facebook ότι τελικά ήταν μια φάρσα το ταξίδι του στη Συρία και ότι το είχαν πει για πλάκα.

Μάλιστα για να κάνουν πιστευτή την φάρσα τους είχαν δημοσιεύσει φωτογραφίες στο Snapchat.

Ο 28χρονος είχε δηλώσει τότε ότι μετά από ξενύχτι ενώ ήταν μεθυσμένοι επιβιβάστηκαν σε μια βάρκα στην Αγία Νάπα και βρέθηκαν στη Συρία.

Τώρα ο Lewis Ellis επιδιώκει να κερδίσει £250,000 με τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά, ενώ τα βίντεο του από την Αγία Νάπα YouTube είναι πλέον «ιδιωτικά».

*****

  • Γιατί ο ουρανός στην Ινδονησία έγινε κόκκινος;

Κόκκινος έγινε ο ουρανός στην επαρχία Τζαμπι της Ινδονησίας το περασμένο σαββατοκύριακο. Το ασυνήθιστο φαινόμενο προκάλεσε απορία και προβληματισμό στους κατοίκους, οι οποίοι έσπευσαν να το απαθανατίσουν.

Το φαινόμενο, ωστόσο, δεν είναι ανεξήγητο: Ο κόκκινος ουρανός οφείλεται στις δασικές πυρκαγιές που κατακαίνε μεγάλα τμήματα της χώρας, με τους καπνούς να έχουν δημιουργήσει μια ομιχλώδη, ιδιαίτερα αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Κάτοικοι της επαρχίας παραπονέθηκαν για πόνους στα μάτια και στο λαιμό εξαιτίας της πυκνής ομίχλης.

Η 21χρονη Eka Wulandari, ανέβασε τις φωτογραφίες της στο Facebook, οι οποίες κοινοποιήθηκαν πάνω από 34.000 φορές. Υπήρξαν και ορισμένοι που αμφισβήτησαν ότι οι φωτογραφίες ήταν αληθινές, ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν ότι έμοιαζαν με εικόνες από τον Άρη.

Ο ινδονησιακός μετεωρολογικός οργανισμός BMKG ανέφερε ότι οι δορυφορικές εικόνες αποκάλυψαν πολλά σημεία στα οποία καταγράφηκε “πυκνή κατανομή καπνού” στην περιοχή γύρω από το Τζαμπι.

*****

  • Δήμαρχος στη Γαλλία «υποχρεώνει» τους κατοίκους να είναι χαρούμενοι

Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στη δυτική Γαλλία υποχρεώνει επισήμως τους κατοίκους της «να είναι χαρούμενοι» επί μία εβδομάδα τον Οκτώβριο, απαγορεύοντάς τους να ακούν λυπητερή μουσική ή να διαβάζουν βιβλία με κακό τέλος.

Με την ευκαιρία ενός φεστιβάλ μουσικής που τιτλοφορείται «Χαρούμενη πόλη», ο δήμαρχος του Εσάρ-ον-Μποκάζ (9.000 κάτοικοι), ο Φρέντι Ριφό, εξέδωσε μια «επίσημη εντολή» ώστε όλοι να… συμμορφωθούν εγκαίρως με το αίσθημα που θα πρέπει να κυριαρχεί.

«Αν λάβουμε υπόψη την ταχύτητα με την οποία μπορεί να εξαπλωθεί ένα αρνητικό συναίσθημα» και «τον αυξημένο κίνδυνο κακής διάθεσης λόγω του φθινοπώρου και της μικρότερης ηλιοφάνειας», ο δήμαρχος ζητά «να μην επιτρέψετε να μπει στο έδαφός μας (…) κανένας άνθρωπος που θα μπορούσε να εμποδίσει την έκφραση του συναισθήματος της χαράς».

Ο Ριφό με το «διάταγμά» του ζητά επίσης να απαγορευτεί η «καταθλιπτική ή λυπητερή μουσική, οι ταινίες, οι ιστορίες ή τα βιβλία που δεν έχουν καλό τέλος» ενώ καλεί τους συμπολίτες του να φροντίσουν να αυξηθεί η παραγωγή ενδορφίνης, της ορμόνης της ευτυχίας, «γελώντας τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα».

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο Ριφό εξέφρασε τη λύπη του επειδή στη χώρα «υπάρχει μεγάλη κακοκεφιά» και δήλωσε ότι θέλει να διαδώσει μια «χαρούμενη διάθεση» στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης του.

*****

  • Έκαναν έκτρωση σε λάθος γυναίκα

Τραγική κατάληξη είχε για μία έγκυο η επίσκεψη σε κλινική. Στη δικαιοσύνη γιατρός και νοσοκόμα.

Έκαναν έκτρωση σε λάθος γυναίκα

Μία απίστευτη ιστορία που συνέβη πριν από περίπου ενάμιση μήνα είδε το φως της δημοσιότητας και προκαλεί σοκ.

Στις 7 Αυγούστου, μια έγκυος στην έκτη εβδομάδα της κύησης, βρέθηκε σε κλινική στην γειτονιά Γκανκσέο της Σεούλ, προκειμένου να κάνει μία ένεση πολυβιταμινών. Έπειτα από λάθος του γιατρού και του νοσηλευτικού προσωπικού, η γυναίκα υποβλήθηκε σε έκτρωση, παρά την θέληση της.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η νοσοκόμα δεν έλεγξε τα στοιχεία της και της χορήγησε ηρεμιστική ένεση. Στη συνέχεια, ο γιατρός προχώρησε στην διαδικασία της άμβλωσης. Όταν η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της παρατήρησε ελαφριά αιμορραγία και επέστρεψε για να δει τι είχε συμβεί. Εκεί, διαπιστώθηκε πως είχε υποβληθεί σε έκτρωση, κάτι που εκείνη δεν γνώριζε.

Υπό δικαστική έρευνα γιατρός και νοσοκόμα που έκαναν την έκτρωση

Τώρα, γιατρός και νοσοκόμα βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση για αμέλεια με αποτέλεσμα σωματική βλάβη. «Ο Γιατρός και η νοσοκόμα αναγνώρισαν το λάθος τους» αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές.


• Γιατί ο ουρανός στην Ινδονησία έγινε κόκκινος;
• Δήμαρχος στη Γαλλία «υποχρεώνει» τους κατοίκους να είναι χαρούμενοι
• Έκαναν έκτρωση σε λάθος γυναίκα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής