breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • “Πνίγηκε” η πεθερά… ακυρώθηκε για δεύτερη φορά ο γάμος

Η χαρά μετατράπηκε σε θλίψη στο τραπέζι πριν από τον γάμο στην Λαμία…

“Πνίγηκε” η πεθερά… ακυρώθηκε για δεύτερη φορά ο γάμος

Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στη Λαμία.

Αναβλήθηκε δεύτερη φορά γάμος καθώς η μητέρα του γαμπρού νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένα κομμάτι κρέας έφραξε την αναπνευστική οδό της άτυχης γυναίκας την ώρα που έτρωγε στο τραπέζι των συγγενών πριν από τον γάμο. Μετά το πρώτο σοκ και τις προσπάθειες από τους συνδαιτυμώνες να βοηθήσουν, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Η γυναίκα διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να οξυγονώνεται ο εγκέφαλός της.

Ο συγκεκριμένος γάμος είχε αναβληθεί και σε προγενέστερο χρόνο όταν παραμονές του γάμου είχε πεθάνει αιφνιδίως ο παππούς του γαμπρού.

*****

  • Του έκλεισε τα μάτια και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με κλαδευτήρι!

Ήθελε να τον εκδικηθεί γιατί της συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο. Έτσι, η 28χρονη αρχιτέκτονας κατέστρωσε ένα σχέδιο το οποίο της κόστισε 13 χρόνια στην φυλακή.

Η νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε την Τετάρτη από δικαστήριο της Κόρντομπα στην Αργεντινή σε 13 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της. Η Μπρέντα Μπαρατίνι, μια αρχιτέκτονας 28 ετών, κρίθηκε ένοχη ομόφωνα από τους ενόρκους, που ακολούθησαν τη σύσταση της εισαγγελίας.

«Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έκανα, δεν ήθελα ποτέ να σκοτώσω κανέναν. Ζητούσα δικαιοσύνη. Κατέστρεψα τη ζωή μου, θέλω να επιστρέψω στην κανονική ζωή μου», δήλωσε κλαίγοντας η κατηγορούμενη λίγη ώρα πριν της ανακοινωθεί η απόφαση των ενόρκων.

Στη διάρκεια της δίκης η νεαρή γυναίκα παραδέχθηκε ότι ήθελε να επιτεθεί στον σύντροφό της, όχι όμως να τον σκοτώσει, επειδή «της συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» και έδειχνε βίντεο από προσωπικές του στιγμές στους φίλους του.

Ο δικηγόρος της Ιβάν Σιρόνι δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση: «Σε όλη την ιστορία της δικαιοσύνης της Αργεντινής δεν έχει υπάρξει καταδίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πέος».

Το θύμα, ο 42χρονος Σέρτζιο Φ., εξήγησε στη διάρκεια κατάθεσής του ότι η Μπαρατίνι τον παγίδεψε στις 25 Νοεμβρίου 2017. Στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού του έκλεισε τα μάτια και στη συνέχεια τον τραυμάτισε στο πέος με το κλαδευτήρι. Κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμά της παρά τη σοβαρή αιμορραγία που είχε, με τη βοήθεια των γειτόνων που άκουσαν τις φωνές του.

Ο άνδρας, που ήταν παντρεμένος, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του πέους του.

*****

  • Τελικά ο… Thomas Cook θα παντρευτεί την Παρασκευή στη Ρόδο

Τελικά ο γάμος του… 29χρονου Thomas Cook (απλή συνωνυμία με τον γνωστό Thomas Cook) από το Hucknall του Nottingham που βρέθηκε στον αέρα λόγω της πτώχευσης του τουριστικού οργανισμού Thomas Cook θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο νησί της Ρόδου, όπως είχε προγραμματιστεί.

Η ιστορία του Thomas Cook και της συντρόφου του Amelia Binch, ενός από τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει το γάμο τους στην Ελλάδα και κινδυνεύουν να τον χάσουν ή τον έχασαν, έκανε το γύρο των ευρωπαϊκών ΜΜΕ αλλά ευτυχώς χάρη στην πρωτοβουλία που πήραν, το ξενοδοχείο Lindos Princess (όπου διαμένει το ζευγάρι) μαζί με την αρχηγό του γραφείου του ταξιδιωτικού οργανισμού στο νησί, θα κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα έτσι όπως το είχαν σχεδιάσει!

Ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου και το ζευγάρι είχε «κλείσει» γαμήλιο πακέτο με την Thomas Cook ενώ ταξιδιωτικά πακέτα είχαν κλείσει επίσης με αυτήν οι… μισοί καλεσμένοι στο γάμο, πάνω από τριάντα φίλοι και συγγενείς, ανάμεσά τους και ο κουμπάρος.

Thomas Cook: Ο πελάτης με το όνομα Τόμας Κουκ και ο γάμος...

Οι μελλόνυμφοι, που βρίσκονται στο νησί από τις 18 Σεπτεμβρίου, μπορούσαν βέβαια να βρουν πτήση να φύγουν από τη Ρόδο όμως εκτός του ότι δεν θα είχαν παντρευτεί θα έχαναν και τα γαμήλιο πακέτο το οποίο τους είχε κοστίσει σχεδόν 10.000 λίρες! Από την άλλη, οι συγγενείς, οι φίλοι και ο κουμπάρος είχαν «κολλήσει» στην Αγγλία, οπότε…γάμος δεν θα γινόταν.

Την κατάλληλη στιγμή παρενέβησαν το ξενοδοχείο «Lindos Princess» και η αρχηγός του γραφείου του Thomas Cook και διασφάλισαν τόσο ότι ο γάμος θα γίνει κανονικά, δηλαδή την Παρασκευή εκεί που είχε επιλέξει το ζευγάρι, αλλά ότι θα μπορέσουν να έρθουν και οι άνθρωποι που περίμεναν από την Αγγλία, κάτι βέβαια πολύ σημαντικό για τους ίδιους.

Έτσι, το ζευγάρι, παρά την περιπέτεια που έζησε ως μία από τις… παρενέργειες της πτώχευσης του ταξιδιωτικού οργανισμού, τελικά ίσως και να κάνει τον πιο ρομαντικό γάμο που ονειρεύτηκε στη Ρόδο χάρη στην πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων!


• Του έκλεισε τα μάτια και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με κλαδευτήρι!
• Τελικά ο… Thomas Cook θα παντρευτεί την Παρασκευή στη Ρόδο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής