breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Ο ευγενικός άντρας που προσφέρθηκε να τη βοηθήσει ήταν ο δολοφόνος της!

Μια 19χρονη κοπέλα από τη Βραζιλία, έχασε τη ζωή της, όταν εμπιστεύτηκε έναν άγνωστο για να τη βοηθήσει ν’ αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου της.

Ο ευγενικός άντρας που προσφέρθηκε να τη βοηθήσει ήταν ο δολοφόνος της!

Η φαινομενικά ευγενική προσφορά ενός άντρα να τη βοηθήσει ν’ αλλάξει λάστιχο, αποδείχθηκε μοιραία για την 19χρονη Μαριάνα Μπάζα, από τη Βραζιλία, η οποία βρέθηκε με τα χέρια και τα μάτια δεμένα σε ένα χαντάκι μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της από την πόλη Μπαρίρι.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την ανατριχιαστική στιγμή που ο μελλοντικός δολοφόνος της 19χρονης την πλησιάζει προκειμένου να την βοηθήσει να αλλάξει το λάστιχό της.

Η κάμερα κατέγραψε το αυτοκίνητο της Μπάζα να μπαίνει σε ένα στενό και να βγαίνει από αυτό περίπου μια ώρα αργότερα με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τότε στο τιμόνι βρισκόταν ο δολοφόνος της 19χρονης.

Ο δράστης όπως όλα δείχνουν, είναι ο 37χρονος Ροντρίγκο Περέιρα Άλβες, ο οποίος, κατά πληροφορίες, ήταν αυτός που είχε φροντίσει να σκίσει το λάστιχο στο αυτοκίνητο της 19χρονης προκειμένου να έχει δικαιολογία να την προσεγγίσει.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ο 37χρονος έχει ήδη ομολογήσει τη δολοφονία και ήταν αυτός που υπέδειξε στους αστυνομικούς την περιοχή στην οποία είχε πετάξει το πτώμα της.

Εκτός από την κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει τον Άλβες ως τον τελευταίο άνθρωπο που είδε ζωντανή την 19χρονη, η Μπάζα φέρεται να είχε στείλει σε συγγενείς και φίλους την φωτογραφία του την ώρα που αυτός της άλλαζε το λάστιχο.

Ο Άλβες εντοπίστηκε μετά από μια επιχείρηση διάρκειας επτά ωρών στην ταράτσα ενός σπιτιού.

Μαριάνα Μπάζα - 19χρονη - Βραζιλία - βιασμός - δολοφονία - λάστιχο  αυτοκινήτου

Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διαπιστώσουν αν η 19χρονη είχε πέσει και θύμα βιασμού.

Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο Άλβες είχε περάσει 12 χρόνια στη φυλακή για απαγωγή, βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία έχοντας πάρει αποφυλακιστήριο πριν από περίπου έναν μήνα.

*****

  • Ενήλικη νάνος φέρεται να υιοθετήθηκε ως 6χρονη!

Σενάριο ταινίας τρόμου θυμίζει η υπόθεση ενός ζευγαριού από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, το οποίο υιοθέτησε ένα κορίτσι 6 έτων… Ή έτσι νόμιζαν τουλάχιστον... Πρόκειται για την Κριστίν και τον Μάικλ Μπαρνέ, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη καθώς κατηγορήθηκαν ότι εγκατέλειψαν την υιοθετημένη κόρη τους και έφυγαν για τον Καναδά.

Σε συνέντευξή της στην DailyMail TV, η Κριστίν ξεδίπλωσε όμως μια άλλη πτυχή της ιστορίας… Όχι απλά αρνείται τους ισχυρισμούς αλλά υποστηρίζει ότι το κορίτσι που υιοθέτησαν ήταν μια ενήλικη νάνος, η οποία μάλιστα προσπάθησε να τους σκοτώσει.

Το ζευγάρι υιοθέτησε την Ναταλία τον Μάιο του 2010 πιστεύοντας ότι ήταν 6 ετών. Ωστόσο, όσο ο καιρός περνούσε η θετή μητέρα παρατηρούσε περίεργα πράγματα: «μιλούσε σαν ενήλικη, τα δόντια της ήταν ενηλίκου και είχε περίοδο!» αναφέρει χαρακτηριστικά. Η Κριστίν υποστηρίζει ότι κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά όταν την έκανε για πρώτη φορά μπάνιο. «Παρατήρησα ότι είχε πλήρη ηβική τριχοφυΐα, ήμουν τόσο σοκαρισμένη. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν 6 ετών» είπε στην DailyMail. Υπήρχαν όμως και άλλα σημάδια ότι η Ναταλία ήταν μεγαλύτερης ηλικίας: «Η Ναταλία αποφεύγει τις κούκλες και τα παιχνίδια, φαίνεται να χρησιμοποιεί περίπλοκο λεξιλόγιο. Δεν είχε κανένα ίχνος ξένης προφοράς και όταν η οικογένεια ζήτησε από έναν ουκρανικό φίλο να μιλήσει στη μητρική τους γλώσσα, η Ναταλία δεν κατάφερε να καταλάβει ή να περιγράψει την πατρίδα της». «Πηδούσε από το αυτοκίνητο, έριχνε αίμα στους καθρέφτες, έκανε πράγματα που δεν μπορούσες να φανταστείς ότι μπορεί να κάνει ένα μικρό παιδί» ισχυρίζεται.

Όπως υποστηρίζει η Κριστίν, η Ναταλία επιχείρησε ακόμα και να τη σκοτώσει. «Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει χημικές ουσίες, χλωρίνη στον καφέ μου και όταν την ρώτησα, τι κάνει, είπε: «προσπαθώ να σας δηλητηριάσω», ανέφερε η θετή μητέρα.  Το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στον Καναδά αφήνοντας σε ένα διαμέρισμα την Ναταλία το 2013.  Η ίδια έζησε στο διαμέρισμα που της είχε νοικιάσει το ζευγάρι, αλλά πληροφορίες από έρευνα αναφέρουν ότι εκδιώχθηκε από αυτό το 2014 καθώς δεν πλήρωνε τα ενοίκια, τα οποία η Κριστίν υποστηρίζει ότι πλήρωνε εκείνη… Αποτέλεσμα ήταν να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το ζευγάρι, που πλέον έχει πάρει διαζύγιο. Παραδόθηκαν στις Αρχές αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερη με εγγύηση!

Σύμφωνα με την The Washington Post, οι γιατροί της Ναταλίας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ήταν πιθανό να ήταν 11 ετών το 2012. Αλλά το ίδιο έτος, το ζευγάρι είχε τη δυνατότητα να αλλάξει την ηλικία της στα 22, μέσω δικαστηρίου στην Ιντιάνα, το οποίο αποφάσισε ότι η Ναταλία γεννήθηκε το 1989, με βάση ιατρικά στοιχεία κι ότι ήταν πλέον 23 ετών. Άρα όταν υιοθετήθηκε ήταν 21! Οι Αρχές δεν έχουν εξηγήσει ακόμη πώς μπόρεσαν να το πράξουν, αλλά η Κριστίν έδωσε αντίγραφο γιατρού που δήλωνε ότι η ημερομηνία στο πιστοποιητικό γέννησης του κοριτσιού ήταν "σαφώς ανακριβής" καθώς είχε τόσο τα δόντια όσο και τα δευτερογενή χαρακτηριστικά ενός ενήλικα. Το ίδιο έγγραφο ισχυρίζεται επίσης ότι το κορίτσι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και διαγνώστηκε με κοινωνιοπαθητική διαταραχή προσωπικότητας το 2012, όταν και άρχισε να παραδέχεται ότι ήταν άνω των 18.

Ο προσδιορισμός της πραγματικής ηλικίας ήταν δύσκολος, γράφει το γράμμα, επειδή τα αρχεία που παρασχέθηκαν από τους αξιωματούχους της Ουκρανίας ήταν "ελλιπή" και η κατάστασή της, η συγγενική δυσπλασία της σπονδυλοεπιφύσεως, σήμαινε ότι οι τυπικές εκτιμήσεις δεν μπορούσαν να οδηγήσουν σε ασφαλές συμπέρασμα. «Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι πάσχει από σοβαρή ψυχολογική νόσο που εμφανίζεται μόνο στους ενήλικες», ανέφερε η Κριστίν.

Πού είναι όμως σήμερα η Ναταλία; Παρά τις δημοσιογραφικές έρευνες, αλλά και τις έρευνες της αστυνομίας το κορίτσι δεν έχει ακόμα εντοπιστεί!

*****

  • Κατάστημα στην Ιαπωνία σερβίρει καφέ 22 χρονών για 800€ το φλιτζάνι

Το Münch, ένα μικρό καφενείο στην Οσάκα της Ιαπωνίας, είναι ίσως το μόνο μέρος στον κόσμο όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα φλιτζάνι καφέ 22 ετών. Βέβαια, για να γνωρίσετε αυτή τη μοναδική απόλυση θα πρέπει να ξοδέψετε 914 δολάρια.

Η ιστορία ίσως του ακριβότερου καφέ στον κόσμο ξεκίνησε πριν από δεκαετίες και μάλιστα κατά λάθος. Ο Kanji Tanaka, ιδιοκτήτης και μοναδικός υπάλληλος του The Münch, χρησιμοποιούσε έναν τύπο παγωμένου καφέ που διατηρούσε στο ψυγείο για να μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες του. Κάποια στιγμή ωστόσο ανακάλυψε ότι είχε ξεχάσει μια ποσότητα καφέ στο ψυγείο για πάνω από μισό χρόνο και καθώς δεν μπορούσε να σερβίρει τον ξεχασμένο καφέ στους πελάτες αποφάσισε να τον δοκιμάσει ο ίδιος. Προς έκπληξή του, ο καφές ήταν ακόμα πιο ωραίος από αυτόν που διατηρούσε για λίγες μέρες στο ψυγείο μιας και είχε αποκτήσει μια ιδιαίτερη γεύση.

Αυτή ήταν η αφορμή ώστε ο Kanji Tanaka να αρχίσει να σερβίρει στους πελάτες καφέ που διατηρούσε για πολύ καιρό στο ψυγείο, φτάνοντας σήμερα να έχει εξελίξει την τεχνική αλλά και να έχει μεγαλώσει τις ποσότητες που διατηρεί. Ο καφές σήμερα φυλάσσεται σε δρύινα βαρέλια και φτάνει μέχρι και τα 22 χρόνια σε ηλικία.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι από εμάς θα πρέπει να αρκεστούμε στις περιγραφές  που υπάρχουν στο διαδίκτυο για τη γεύση του καφέ γιατί η τιμή του που αγγίζει τα 800€ είναι μάλλον απαγορευτική!


• Ενήλικη νάνος φέρεται να υιοθετήθηκε ως 6χρονη!
• Κατάστημα στην Ιαπωνία σερβίρει καφέ 22 χρονών για 800€ το φλιτζάνι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής