breaking news Νέο

Γ' Εθνική, απολογισμός: Μια ισοπαλία και μία ήττα

Γ' Εθνική, απολογισμός: Μια ισοπαλία και μία ήττα

Μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των δυο εκπροσώπων της Ημαθίας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τους όρους να αντιστρέφονται σε σχέση με την πρεμιέρα. Η Νίκη Αγκαθιάς, συγκεκριμένα ήταν η ομάδα που αυτή τη φορά απέσπασε το θετικό αποτέλεσμα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα στον εκτός έδρας αγώνα της με τον Μακεδονικό, ενώ ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων έχασε στο γήπεδό του με 4-0 από τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου τρεις ομάδες, ο Αλμωπός Αριδαίας, ο Θερμαϊκός Θέρμης και η Νέα Καλλικράτεια ζευγάρωσαν τις νίκες τους, καθώς επιβλήθηκαν, η ομάδα της Αριδαίας στο γήπεδό της και στο ντέρμπι της Πέλλας με 2-0 των Γιαννιτσών, η Νέα Καλλικράτεια επίσης στην έδρα της με 3-0 της Σειρήνας και ο Θερμαϊκός Θέρμης, όπως ήδη αναφέραμε τα Τρίκαλα με 4-0.

Το παιχνίδι Αγρ. Αστέρας Ευόσμου – Θύελλας Σαρακηνών έληξε ισόπαλο δίχως γκολ, εδώ ο Εδεσσαϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης δίχως να χρειαστεί να ιδρώσουν οι παίκτες του, καθώς βάση προγράμματος αντιμετώπιζαν τον Άρη Παλαιοχωρίου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ- ΑΓΚΑΘΙΑ 0-0

Αψεγάδιαστη στην αμυντική της λειτουργία η Νίκη Αγκαθιάς πήρε πολύτιμη ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Μακεδονικό κάτι που αναμένεται να τον βοηθήσει στη συνέχεια κυρίως στον ψυχολογικό τομέα.

Η γηπεδούχος ομάδα διατήρησε την εδαφική υπεροχή, όμως η Αγκαθιά που είχε φροντίσει να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της δίχως να παίξει αντιποδόσφαιρο κατάφερε να κρατήσει μακριά από την περιοχή της τους επιθετικούς του Μακεδονικού.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί, όπως ήδη αναφέραμε να είχε την εδαφική υπεροχή, όμως δεν έλειψαν οι ευκαιρίες για γκολ και από την Νίκη Αγκαθιάς, όπως στο 76' με τον Τσιότρα, που ενώ έβγαινε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έχασε το κοντρόλ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Μακεδονικός από το 57' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κωνσταντινίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καλατζής (Θεσσαλία) με βοηθούς του Σακκά και τον Νάκα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Σάββας (68' Τραϊκός), Τσιαμπάτζης, Χατζηκωνσταντίνου (72' Μπουρντούσι), Ανδρέου, Πολυζωϊδης (84' Γουνόπουλος), Δοϊρακλής, Καράμπελας, Τσουκάνης, Κωσταγιάννης (53' Καρανικόλας), Κωνσταντινίδης.

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Μπατσαράς, Κίτσας (84' Βλαχάβας), Τσιούχας, Ράδης, Χατζηαθανασίου, Τσάτσος (46' Γκιουλέκας), Μούδιος (65' Κοιλανίδης), Καραγιάννης, (63' Ανδριόπουλος), Τσιότρας, Πανταζής.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΘΕΡΜΗ 0-4

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων έχασε στο γήπεδό του από τον Θερμαϊκό Θέρμης με 4-0 και πλέον είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια του για να παραμείνει στον στόχο του.

Οι Θεσσαλονικείς που ήταν εμφανώς καλύτεροι άνοιξαν το σκορ στο 13' με δυνατό μακρινό σουτ του Αχαλινόπουλου, με την μπάλα αρχικά να βρίσκει το δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 22' ο Μαυρομάτης βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των Τρικάλων και δεν δυσκολεύθηκε με πλασέ να κάνει το 0-2.

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων προσπάθησε να αντιδράσει, δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Χαλβατζή στο 33' και τον Καπετάνο στο 56' τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι και στο 63' η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε το 0-3 με τον Κράββαρη.

Ενω το τελικό 0-4 πέτυχε ο Μαυρομάτης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μπαλάκας από την Φλώρινα με βοηθούς τον Δούμτση και τον Πάνου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσος, Βλάχος, Τσιρίδης, Πεϊκος, Αβραμόπουλος, Πίκος (30' Χαλβατζής), Καπετάνος (57' Κοσέογλου), Παρσόπουλος, (68' Μπαντής), Λίτσι, Σωτηράκης (62' Κιρκιλιανίδης).

ΘΕΡΜΗ: Παναγιωτίδης, Αγγελίδης, Ράτζα (70' Πασιαρδής), Τρόκας, Μπουτακόγιας, Δοξάκης, Α. Χαλινόπουλος, Βλαχόπουλος (60' Χαραλαμπίδης), Κράββαρης (78' Μπαλικτσής), Μπικιάρης Ν. (Μπικιάρης Ρ.).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής