breaking news Νέο

Ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFTM στο Παρίσι

Ο υπουργός Τουρισμού  Χ. Θεοχάρης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFTM στο Παρίσι

Στο Παρίσι μεταβαίνει ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, προκειμένου να παραστεί στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση International French Market (IFTM), η οποία πραγματοποιείται από 1η έως και 4 Οκτωβρίου.

Κατά την επίσκεψή του στην έκθεση ο υπουργός θα έχει επαφές με φορείς και παράγοντες του τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τη γενική γραμματέα της ATOUT France (Εθνικός Φορέας Τουριστικής Ανάπτυξης της Γαλλίας)  κυρία Caroline Leboucher, εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, μεγάλους tour  Operators και θεσμικούς φορείς της τουριστικής αγοράς.

Επίσης ο  κ. Θεοχάρης θα δώσει συνεντεύξεις και θα παραστεί σε εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Την έκθεση IFTM θα επισκεφθεί και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημ. Φραγκάκης.

Η γαλλική τουριστική αγορά αποτελεί μια από τις σημαντικότερες για τον ελληνικό τουρισμό. Οι αφίξεις παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια σταθερά ανοδική πορεία. Φέτος από τα προσωρινά στοιχεία εκτιμάται ότι οι αφίξεις Γάλλων στην Ελλάδα θα ανέλθουν σε 1, 75 εκατομμύρια επισκέπτες, παρουσιάζοντας αύξηση 7,3% σε σχέση με πέρυσι. Στο διάστημα Ιανουαρίου -Ιουλίου 2019 από στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος η ταξιδιωτική δαπάνη των Γάλλων στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 19,5%.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής