breaking news Νέο

«Αντιαιρετική Εσπερίδα» στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα

  • «Αντιαιρετική Εσπερίδα» στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα
  • «Αντιαιρετική Εσπερίδα» στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα
  • «Αντιαιρετική Εσπερίδα» στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα πραγματοποιήθηκε «Αντιαιρετική Εσπερίδα», στο πλαίσιο του εορτασμού της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Παντανάσσης, η οποία φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης. 

Την εκδήλωση άνοιξε με βυζαντινούς ύμνους για την Παναγία μας, ο Βυζαντινός Χορός του Ιερού Ναού, υπό τη διεύθυνση του Άρχοντος Μαΐστορος της Μ.τ.Χ.Ε κ. Γεωργίου Ορδουλίδη, διευθυντού του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

 Πρώτος ομιλητής ήταν ο Ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Αρχιμ. Παντελεήμων Καραλάζος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Η Κυρία Θεοτόκος στην Ορθοδοξία και στην αίρεση». Δεύτερος ομιλητής ήταν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καμπανίας και Υπεύθυνος του Αντιαιρετικού Γραφείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Θεόφιλος Λεμοντζής, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Οι πλάνες και οι τρόποι προσηλυτισμού των Χιλιαστών». 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων με το χαιρετισμό του κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Εσπερίδος, ενώ στο τέλος απένειμε εκ μέρους του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης τιμητική πλακέτα με το χρυσό μετάλλιο της Παντανάσσης, στον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Θεοφάνη Σαϊνίδη, επί τη συμπληρώσει 30 ετών ιερατικής διακονίας. 

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής