breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας: Πρεμιέρα με πολλά γκολ

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας: Πρεμιέρα με πολλά γκολ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας με πολλά γκολ και λίγους θεατές.

Στον Α' όμιλο ο Ατρόμητος Διαβατού και η Ακαδημία Τρικάλων έκαναν αισθητή την παρουσία τους από την πρώτη αγωνιστική με το  4-1 του πρώτου επί της ΑΕ Σχοινά εκτός έδρας και το 4-0 της δεύτερης, επίσης εκτός έδρας επί της ΑΕ Καψόχωρας.

Επίσης με το δεξί ξεκίνησαν η Νέα Γενεά Νέας Νικομήδειας καθώς κέρδισε στο γήπεδό της το Καμποχώρι με 3-0, ο Ολυμπιακός Λουτρού και ο ΠΑΟ Παλατιτσίων που κέρδισαν επίσης στην έδρα τους την Δόξα Λιανοβεργίου και την Δόξα Κυψέλης με 2-0 και 3-1 αντίστοιχα.

Στον Β' όμιλο είχαμε την μοναδική ισοπαλία της πρεμιέρας στον αγώνα Α.Ο. Μαρίνας – Αχθος Αρούρης 1-1, ενώ ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και Ραχιά πέρασαν νικηφόρα από τα Λευκάδια και την Επισκοπή κερδίζοντας με 2-0 και 3-1 αντίστοιχα τις γηπεδούχες.

Με νίκη όμως ξεκίνησαν και η Πατρίδα (1-0 τον Αγ. Γεώργιο) όπως και ο Άτλας Ζερβοχωρίου (5-1 την Δόξα Νάουσας).

Να δούμε αναλυτικά τα 10 παιχνίδια της πρεμιέρας.

ΣΧΟΙΝΑΣ – ΔΙΑΒΑΤΟΣ 1-4: Πετυχαίνοντας δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε δίκαια την Α.Ε. Σχοινά εκτός έδρας με 4-1 φανερώνοντας έτσι και τις φετινές προθέσεις του. Σκόρερ οι Δημητριάδης (14'), Μπαλτζής Αθ. (38'), Σαρασκιέρης (65'), Μυλωνάς (88'). Για λογαριασμό του Σχοινά σκόραρε ο Νατσουκόπουλος (70').

ΚΑΨΟΧΩΡΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡ. 0-4: Καθαρή νίκη της Ακαδημίας Τρικάλων που προηγήθηκε στο 15' με τον Γιαντσίδη, πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα στην επανάληψη με τους Ευαγγελόπουλο (56'), Βήτο (68') και Παντριά (90').

Η ομάδα της Καψόχωρας όπως φανερώνει και η διαμόρφωση του σκορ μόνο στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της αντιπάλου της.

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ – ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ 3-0: Αφού προηγήθηκε στο 7' με γκολ του Κολίτση και ζευγάρωσε τα τέρματα της στο 16' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γολσουζίδη η Νέα Γενεά Νικομήδειας, πέτυχε και ένα τρίτο τέρμα στην εκπνοή του αγώνα και πάλι με τον Γολσουζίδη παίρνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 3-0 επί της ομάδας του Καμποχωρίου.

ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ – ΚΥΨΕΛΗ 3-1: Με δύο τέρματα που πέτυχε στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού ο ΠΑΟ Παλατιτσίων νίκησε 3-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Δόξα Κυψέλης στο γειτονικό ντέρμπι και έκανε ποδαρικό με το δεξί.

Τα γκολ ο Τσαπράνης στο 45', ο Τσαπράνης Β' στο 73' και ο Τσαπράνης Θ. Στο 78'. Για λογαριασμό της Κυψέλης σκόραρε ο Μπόσκος στο 63'.

ΛΟΥΤΡΟΣ – ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ 2-0: Πιο αποτελεσματικός ο Ολυμπιακός Λουτρού από την αντίπαλό του πέτυχε δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο και νίκησε 2-0 την Δόξα Λιανοβεργίου στο γήπεδό της.

Τα γκολ πέτυχαν οι Τριανταφυλλόπουλος Α. στο 13' και ο Αναστασόπουλος στο 64'.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 0-2: Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας νίκησε δίκαια εκτός έδρας τα Λευκάδια με 2-0 και πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Σκορερ: Ο Ντόβας στο 20' και στο 75'.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΡΑΧΙΑ 1-3: Δίκαιη νίκη του Εθνικού Ραχιάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας επί του Κεραυνού Επισκοπής εκτός έδρας με 3-1.

Και τα τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο από τους Σιμπράκο (αυτογκόλ στο 48'), Ριστέρογλου (53'), Αθανασιάδη (90'), ενώ για λογαριασμό της Επισκοπής σκόραρε ο Καρυπίδης Α' στο 86'.

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1-0: Η Πατρίδα εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά της στο πρώτο ημίχρονο και με ένα γκολ που πέτυχε στο 25' με τον Σαϊπι πήρε την νίκη με αντίπαλο τον Απόλλωνα του Αγίου Γεωργίου. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο.

ΜΑΡΙΝΑ – ΑΧΘΟΣ 1-1: Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο. Μαρίνας και του Άχθου Αρούρης.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 20' με τον Τσέο, με τους γηπεδούχους του Α.Ο. Μαρίνας να ισοφαρίζουν στο 75' με γκολ του Μποζίνη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής