breaking news Νέο

Ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για το εποχικό επίδομα

Ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για το εποχικό επίδομα

 Ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά είτε μέσω των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) ΟΑΕΔ, είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), είτε από οποιοδήποτε άλλο χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης.

Για τους δικαιούχους που θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση μέσω των ΚΠΑ ΟΑΕΔ, η υποβολή αιτήσεων ξεκινά σήμερα Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 08:00 και λήγει την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Για τους δικαιούχους που θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση μέσω των ΚΕΠ, η υποβολή αιτήσεων ξεκινά την Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017 και λήγει την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Για τους δικαιούχους που θα υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση από οποιαδήποτε άλλο χώρο ηλεκτρονικής πρόσβασης, η υποβολή αιτήσεων ξεκινά σήμερα Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 08:00 και λήγει την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 23:59.

Δικαιούχοι του βοηθήματος είναι εργαζόμενοι των παρακάτω κατηγοριών: Οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών-ανυψωτικών- οδοποιητικών-γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου και κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής