breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

  • Η άποψη του πάγκου
  • Η άποψη του πάγκου

Η ΒΕΡΟΙΑ που προέρχονταν από δύο νίκες και είχε καλή ψυχολογία, ήταν πιο επιθετική και ήθελε περισσότερο τη νίκη, ενώ ο αντίπαλος της Διαγόρας βολεύονταν και με την ισοπαλία. Αυτό είναι το «ρεζουμέ» όσων είπαν στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Football League στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Από κει και πέρα ο Σάκης Θεοδοσιάδης και ο Σούλης Παπαδόπουλος, προπονητές των δύο ομάδων, έδωσαν την δική τους εκδοχή για το πως δημιουργήθηκε το τελικό 0-0.

Δεν ξέχασαν βέβαια να συγχαρούν και τους παίκτες τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ανεξάρτητα αν ήρθε, ή όχι το αποτέλεσμα που επιδίωκαν.

Ο προπονητής του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος μάλιστα πρόβλεψε ότι η ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Super League 2, ενώ για την δική του ομάδα υποστήριξε ότι θα παλεύει όλα τα παιχνίδια και δύσκολα θα χάνει. Να δούμε όμως πιο αναλυτικά τι υποστήριξαν οι δύο προπονητές στην συνέντευξη τύπου.

 

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό αφού επρόκειτο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μπορεί να μην πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αφού στόχος μας ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί, όμως οφείλω να δώσω τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και την αυταπάρνηση με την οποία κατάφεραν να διαχειριστούν το βαρύ πρόγραμμα των τριών επίσημων αγώνων μέσα σε 12 ημέρες, στο ξεκίνημα μάλιστα της ποδοσφαιρικής χρονιάς που είναι γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονταν και σε τοπ φυσική κατάσταση.

Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε μέσα στο γήπεδο. Όταν όμως στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παίζεις τον αντίπαλό σου στο μισό γήπεδο είναι επόμενο να μην μπορείς να δημιουργήσεις και τις ανάλογες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά εμείς δημιουργήσαμε φάσεις για γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει αν «μας ήθελε σε κάποιες περιπτώσεις και η μπάλα».

Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, αφού επαναλαμβάνω δεν είναι καθόλου εύκολο στο ξεκίνημα της χρονιάς να υποχρεώνεται μια ομάδα να δώσει τρία δύσκολα επίσημα παιχνίδια μέσα σε 12 ημέρες.

Το σημερινό (της Κυριακής) παιχνίδι πέρασε και μπροστά μας έχουμε μια άλλη αναμέτρηση με έναν επίσης ιστορικό αντίπαλο, τον Ολυμπιακό Βόλου τον οποίο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας. Επικεντρώνουμε λοιπόν το ενδιαφέρον μας στο παιχνίδι που έρχεται και από αύριο (την περασμένη Δευτέρα) ξεκινάμε τη δουλειά.

Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν, έστω κι αν δεν πήραν αυτό που άξιζαν».

 

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:

«Ξέραμε ότι σήμερα (την περασμένη Κυριακή) θα έχουμε δύσκολο έργο αφού παίζαμε με μια ομάδα που έρχεται από ένα σερί επιτυχιών τόσο με τις δύο νίκες της στον θεσμό του Κυπέλλου, όσο και στα φιλικά της προετοιμασίας που προηγήθηκαν και συνεπώς πέρα από όλα τα άλλα θα έχει και πολύ καλή ψυχολογία.

Όμως από την άλλη η πείρα στο ποδόσφαιρο με έχει διδάξει ότι πολύ δύσκολα μια ομάδα μπορεί να κερδίσει τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια κάπου θα σκοντάψει. Και η ΒΕΡΟΙΑ ήδη είχε κάνει δύο συνεχόμενες νίκες.

Σας είχα πει ότι ο αγώνας πρωταθλήματος που έρχονταν θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτόν του Κυπέλλου.

Ξέραμε ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θα έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα πρώτα λεπτά. Αν μέχρι το 60' καταφέρναμε να διατηρήσουμε την ισοπαλία, τότε θα ελπίζαμε ακόμη και στο διπλό, αφού ο αντίπαλος που ήταν φυσικό να είναι καταπονημένος από τα δύο παιχνίδια κυπέλλου που είχε δώσει μέσα σε μια εβδομάδα πιθανότατα θα έμενε από δυνάμεις. Εμείς ήρθαμε για να χτυπήσουμε στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ ήταν πολύ καλή και είχε μια άτυχη στιγμή με το δοκάρι. Στην συνέχεια μπορεί να μην είχε την μεγάλη ευκαιρία, όμως ήταν σαφώς καλύτερη από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο σιγά – σιγά αρχίσαμε να ισορροπούμε το παιχνίδι κι αν μετά το 60' είχαμε πιο καθαρό μυαλό ίσως θα  μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο.

Η ΒΕΡΟΙΑ πιστεύω ότι θα είναι μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League 2 κι εμείς θα είμαστε μια ομάδα που δύσκολα θα χάνει και θα παίζει πάντα για την νίκη.

Συγχαρητήρια στη ΒΕΡΟΙΑ για την καλή εικόνα της ομάδας της και ευχαριστούμε για την πολύ καλή φιλοξενία που είχαμε.

Θα περιμένουμε τον δεύτερο γύρο για να της την ανταποδώσουμε».


Παπαδόπουλος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής