breaking news Νέο

Π. Παυλίδης : «Οι συνεργασίες θα πρέπει να έχουν βάση και να μη «γίνονται για την καρέκλα»

Π. Παυλίδης : «Οι συνεργασίες θα πρέπει να έχουν βάση και να μη «γίνονται για την καρέκλα»

Καλεσμένος της εκπομπής «Λόγια Σταράτα», που παρουσιάζουν στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΧΜΗ ο Αλέκος Χατζηκώστας και ο Παύλος Τουτουντζίδης, ήταν την Τρίτη 1 Οκτωβρίου ο Παύλος Παυλίδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» και πρόεδρος των Αστικών Βέροιας.

 

Σχολιάζοντας τη συνδιοίκηση του Κ. Βοργιαζίδη με τη Γεωργία Μπατσαρά σημείωσε ότι οι συνεργασίες θα πρέπει να έχουν βάση, συμφωνία σε κάποια βασικά πράγματα και να μη «γίνονται για την καρέκλα». Επίσης υποστήριξε ότι δεν θα υπάρχει κέρδος από αυτή προς όφελος του Δήμου, καθώς και ότι τέτοιες συμφωνίες δίνουν «κακό παράδειγμα στην πολιτική ζωή του τόπου». Μάλιστα ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ., οι σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης «παρέμειναν αμίλητοι», ενώ οι πολίτες τους έθεσαν στη θέση της αντιπολίτευσης. Τόνισε, με αφορμή το παράδειγμα της γέφυρας των Α/φων Κούσιου, ότι αυτοί «δεν μπόρεσαν να τελειώσουν κάτι μεγάλο» και πως η παράταξή του θα προσφέρει τη συνεργασία της, αν π.χ φέρουν ζητήματα, όπως τη διαμόρφωση της κοίτης του Τριποτάμου ή της κατασκευής ρολογιού στην πλατεία Ωρολογίου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «οι συνεργασίες δεν γίνονται με την παραχώρηση απλά θέσεων».

 

Σε ερώτηση γιατί δεν κατόρθωσε να εκλεγεί δήμαρχος, σημείωσε τις δυσκολίες του εγχειρήματος, υποστηρίζοντας ότι «διαλέξαμε το δύσκολο δρόμο, συγκροτώντας ψηφοδέλτιο, που είχε υποψήφιους από διάφορα πολιτικά κόμματα», παραδέχτηκε ότι έκανε και λάθος επιλογές, «ο κόσμος δεν μας εμπιστεύτηκε όσο θα θέλαμε» και πως ο δήμος «δεν είναι σκαλί, για να πάμε κάπου αλλού». Σημείωσε ακόμη ότι ο συνδυασμός του περιείχε «νέο αίμα και ανθρώπους με μεράκι» και πώς άμα χρειαστεί, στις επόμενες εκλογές «θα ξανακάνουμε το εγχείρημα».

 

Σχετικά με την παρουσία της παράταξής του το επόμενο διάστημα σημείωσε «είμαστε μία αγαπημένη δημοτική ομάδα» και πως «θα υπάρχει κανονική αντιπολίτευση με θέσεις και επιχειρήματα στο δήμο» και γενικότερα κάλεσε «να σταματήσει το εγώ και να δούμε τον κόσμο και τα προβλήματά του»

 

Αναφερόμενος στη δική του παλιότερη παρουσία στη δημοτική αρχή, σημείωσε ότι «ήμουν αντιδήμαρχος σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο» και αναφέρθηκε στην προσφορά του στο ΚΑΠΑ. Αναφέρθηκε ακόμη στις προσπάθειές του για να γίνει η Βέροια ψηφιακός δήμος» που ήταν πρωτοπόρες μετά τα Τρίκαλα.. Τόνισε με έμφαση ότι «πρέπει σε μία σειρά ζητήματα π.χ Τουρισμός, να υπάρχει σχεδιασμός και όχι προεκλογικές ταμπέλες».

 

Αναφερόμενος σε ζητήματα των Αστικών, σημείωσε για το αμαξοστάσιο που δημιουργούν ότι γίνεται για μείωση του κόστους λειτουργίας τους, αλλά και για την καλύτερη οργάνωσή τους. Επίσης για τη μετακίνηση των προσφυγόπουλων σημείωσε ότι είναι ζήτημα της Π.Ε. και πως σε επαφή μαζί τους θα δοθεί σύντομα λύση. Για το ζήτημα της δημιουργίας σταθμού αστικών και ΚΤΕΛ έξω από το κέντρο της Βέροιας δήλωσε ότι «είμαστε έτοιμοι, για να γίνει σοβαρή συζήτηση», σημείωσε την ανάγκη να «μπει κάποιος μπροστάρης, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες», ενώ σχετικά με το χώρο σημείωσε ότι αυτός πρέπει να «έχει διέξοδο σε οδικές αρτηρίες».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής