breaking news Νέο

«Χάλασε η πιάτσα»....

«Χάλασε η πιάτσα»....

Σε μία σπάνια κίνηση για τα ελληνικά κόμματα - γιατί πολιτική και ήθος είναι μάλλον έννοιες ασύμβατες μεταξύ τους σ' αυτή τη χώρα -  προέβη το Ποτάμι.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης επέστρεψε την κρατική επιχορήγηση των 500.000 ευρώ που έλαβε πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, στις οποίες δεν κατέβηκε.  Ο μοναδικός που είχε κάνει το ίδιο ήταν ο Κωστής Στεφανόπουλος με το κόμμα του ΔΗΑΝΑ. Τα χρήματα που αναλογούσαν στο Ποτάμι, δόθηκαν στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, για να αντιμετωπιστεί το brain drain : να ενισχυθούν, δηλαδή, οικονομικά οι νέοι επιστήμονες που εκπονούν ή ολοκληρώνουν το διδακτορικό τους, έτσι ώστε να αποκτήσουν κίνητρο να μείνουν στην πατρίδα τους!

 

Τα λεφτά βέβαια ήταν νομιμότατα και το κόμμα του τα δικαιούνταν. Ανέκαθεν ίσχυε άλλωστε αυτό! Ακόμα και όταν η χώρα πτώχευσε, κόμματα που έμειναν ...στα αζήτητα, δικαιούνταν ένα σκασμό λεφτά.

 

Θα τον μιμηθούν άραγε και οι υπόλοιποι ... Λεβέντηδες, που έμειναν εκτός Βουλής ή μήπως ο Σταύρος  ...χάλασε την πιάτσα;;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής