breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Ετοιμάζεται για το πρώτο διπλό

ΒΕΡΟΙΑ: Ετοιμάζεται για το πρώτο διπλό

Από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Football League ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής με τον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – ΒΕΡΟΙΑΣ να ορίζεται για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 3 το απόγευμα και όπως γράψαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ανοίγει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 3 μ.μ. με το παιχνίδι Καβάλας – Αιγάλεω που όπως και της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακό Βόλου θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα 6 παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ο αγώνας Ολυμπιακού Βόλου – ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως ήδη αναφέραμε θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την τηλεόραση της ΕΡΤ3, ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση του Ο.Φ. Ιεράπετρας με την Νίκη Βόλου στο Βουζουνεράκειο Στάδιο της Κρήτης.

Το παιχνίδι Ολυμπιακού Βόλου – ΒΕΡΟΙΑΣ ορίστηκε να διεξαχθεί στην Φιλιππούπολη της Λάρισας (έδρα του Απόλλωνα Λάρισας που αγωνίζεται στην SuperLeague 2), αφού τα γήπεδα της Νεάπολης και του Αλμυρού, οι δύο έδρες, που δηλώθηκαν από τους ερυθρόλευκους του Βόλου αντιμετωπίζουν πρόβλημα, καθώς γίνεται επανασπορά του αγωνιστικού τους χώρου.

Έτσι η ΒΕΡΟΙΑ το πρώτο εκτός έδρας φετινό της παιχνίδι για το πρωτάθλημα θα το δώσει σε ουδέτερο γήπεδο, κάτι φυσικά που την ευνοεί ιδιαίτερα.

Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League θα ολοκληρωθεί με τις αναμετρήσεις Καλαμάτας – Ιάλυσου, Τρίγλιας – Ασπόπυργου, Θεσπρωτός – Ιωνικός και Διαγόρα – Τρικάλων, που θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα στις 4 μ.μ.

Ο αγώνας Διαγόρα – Τρικάλων θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (δίχως φιλάθλους) αφού η ομάδα της Ρόδου κουβαλάει ποινή μιας αγωνιστικής από τα περσινά παιχνίδια μπαράζ με την Καλαμάτα.

 

ΒΕΡΟΙΑ: ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ

Το ισόπαλο 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Διαγόρα, ύστερα από δύο νικηφόρα αποτελέσματα στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος ασφαλώς δεν ήταν ότι καλύτερο για την ΒΕΡΟΙΑ. Όμως από την άλλη είναι γνωστό ότι η πρεμιέρα στο ποδόσφαιρο, ανεξαρτήτου αντιπάλου, κρύβει παγίδες, πόσο μάλλον όταν μια ομάδα κουβαλάει και μια σχετική κούραση όπως την περασμένη Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ.

Όπως και να έχει το πράγμα πάντως στην ΒΕΡΟΙΑ είναι υποχρεωμένοι να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Διαγόρα και να στρέψουν όλη τους την προσοχή στον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο, έναν παλιό γνώριμο, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα, που βέβαια δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο εκτός από τη νίκη, είναι μοναδική, μιας και θα αντιμετωπίσουν τον αντίπαλό τους σε ουδέτερο έδαφος: Στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, όπως ήδη αναφέραμε.

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία και πιστεύουμε ότι θα την αξιοποιήσει να καλύψει την απώλεια βαθμών που υπέστη στην έδρα της την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τον Διαγόρα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής ήδη έχει ξεκινήσει δίχως πρόσθετα προβλήματα για τον Σάκη Θεοδοσιάδη που επί πλέον θα έχει τους παίκτες του πιο ξεκούραστους και σίγουρα πιο φρέσκους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής