breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του παντρεμένου εραστή της

Νεαρή γυναίκα καταδικάστηκε από δικαστήριο της Κόρντομπα στην Αργεντινή σε 13 χρόνια κάθειρξη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επειδή έκοψε με κλαδευτήρι το πέος του εραστή της.

Η Μπρέντα Μπαρατίνι, μια αρχιτέκτονας 28 ετών, κρίθηκε ένοχη ομόφωνα από τους ενόρκους, που ακολούθησαν τη σύσταση της εισαγγελίας.

«Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έκανα, δεν ήθελα ποτέ να σκοτώσω κανέναν. Ζητούσα δικαιοσύνη. Κατέστρεψα τη ζωή μου, θέλω να επιστρέψω στην κανονική ζωή μου», δήλωσε κλαίγοντας η κατηγορούμενη λίγη ώρα πριν της ανακοινωθεί η απόφαση των ενόρκων.

Στη διάρκεια της δίκης η νεαρή γυναίκα παραδέχθηκε ότι ήθελε να επιτεθεί στο σύντροφό της, όχι όμως να τον σκοτώσει, επειδή «της συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» και έδειχνε βίντεο από προσωπικές τους στιγμές στους φίλους του.

Ο δικηγόρος της Ιβάν Σιρόνι δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση. «Σε όλη την ιστορία της δικαιοσύνης της Αργεντινής δεν έχει υπάρξει καταδίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πέος».

Το θύμα, ο 42χρονος Σέρτζιο Φ., εξήγησε στη διάρκεια κατάθεσής του ότι η Μπαρατίνι τον παγίδεψε στις 25 Νοεμβρίου 2017. Στο πλαίσιο ερωτικού παιχνιδιού, του έκλεισε τα μάτια και στη συνέχεια τον τραυμάτισε στο πέος με το κλαδευτήρι. Κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμά της παρά τη σοβαρή αιμορραγία που είχε, με τη βοήθεια των γειτόνων, που άκουσαν τις φωνές του.

Ο άνδρας, που ήταν παντρεμένος, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις για την αποκατάσταση του πέους του.

*****

  • 19χρονος ξέχασε που πάρκαρε και ψάχνει εδώ και 1 βδομάδα το όχημά του

Ένας 19χρονος στην Αγγλία αναζητά το όχημα του χωρίς αποτέλεσμα, εδώ και μία εβδομάδα.

Ο Connor Spear ταξίδεψε από το Πλίμουθ στο Μπρίστολ το προηγούμενο Σάββατο, προκειμένου να παρακολουθήσει το «Tokyo World festival», που ήταν προγραμματισμένο για 21-23/9.

Η πρώτη μέρα πέρασε χωρίς παρατράγουδα, όμως τη δεύτερη, όταν πήγε μαζί με την παρέα του να πάρει το αυτοκίνητο, δεν μπορούσε να το βρει.

Μάλιστα, παρά το ψάξιμο που έριξε, δεν κατάφερε να το βρει, με αποτέλεσμα να επιστρέψει σπίτι του χωρίς αυτό.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, πήγε εκεί μαζί με τη μητέρα του, αλλά παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να το βρει.

Το μόνο που θυμάται είναι πως το είχε αφήσει δίπλα σε κάτι θάμνους.

Μάλιστα, μιλώντας στην Mirror, είπε πως δίνει 100 λίρες σε όποιον τον βοηθήσει να το βρει...

*****

  • Μια καφετέρια με τουαλέτα-ενυδρείο!

Μια ιαπωνική καφετέρια διαγράφει ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της εστίασης χάρη στην περίεργη τουαλέτα που διαθέτει, που βρίσκεται μέσα σε ένα τεράστιο ενυδρείο.

Οι πελάτες του Hipopo Papa Cafe, στο Akashi στην ακτή Matsue Hayashizaki, ζουν μια ξεχωριστή εμπειρία καθώς η τουαλέτα περιβάλλεται από τρεις γυάλινες πλευρές, που είναι οι πλευρές του ενυδρείου, που φιλοξενεί εξωτικά ψάρια και χελώνες.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας δαπάνησε πάνω από £ 200,000, για να εγκαταστήσει το ενυδρείο στην τουαλέτα της καφετέριας.

Η τουαλέτα απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, αλλά όταν η καφετέρια δεν έχει πολλούς πελάτες, επιτρέπει και στους άντρες να την επισκεφτούν. Η ιδιαίτερη αυτή εγκατάσταση λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια και έχει αποδειχθεί ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής.

Ωστόσο, η τουαλέτα-ενυδρείο έχει και τα μειονεκτήματά της, αφού οι πελάτες περνούν περισσότερο χρόνο στην τουαλέτα, θαυμάζοντας τα ψάρια, παρά πίνοντας τον καφέ τους.

*****

  • Δυο γυναίκες ξυλοκόπησαν και βίασαν 19χρονο, γιατί τους... γρατσούνισε το κινητό!

Θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού από δύο γυναίκες καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 19χρονος στη Ρωσία, όταν γρατζούνισε ένα iPhone τους, ενώ επιχειρούσε να το επισκευάσει.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο 19χρονος, σε ένα διάλειμμα από τα μαθήματά του, επισκέφθηκε την 22χρονη φίλη του στο σπίτι της στην πόλη Μπουγκούλμα.

Σύμφωνα με το Russia Today, η νεαρή γυναίκα είπε στον 19χρονο ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το κινητό της και εκείνος επιχείρησε να το επιδιορθώσει, ωστόσο στην προσπάθειά του γρατζούνισε την οθόνη του τηλεφώνου.

Τότε η 22χρονη μαζί με μία 32χρονη φίλη της, που βρισκόταν επίσης στο σπίτι, ζήτησαν 43 ευρώ από τον 19χρονο ως αποζημίωση. Εκείνος, όπως κατήγγειλε στις Αρχές, αφού αρνήθηκε, δέχθηκε επίθεση από τις δύο γυναίκες.

Οι δύο γυναίκες επιτέθηκαν σωματικά στο φοιτητή και στη συνέχεια -σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας- προχώρησαν σε «βίαιες ενέργειες σεξουαλικής φύσης» εναντίον του. Κατά τη διάρκεια της πράξης χρησιμοποιήθηκε και κάποιου είδους σεξουαλικό παιχνίδι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού, κατέγραψαν τα πάντα σε βίντεο, με το οποίο τον εκβίασαν στη συνέχεια, για να τους δώσει τα χρήματα, απειλώντας τον σε διαφορετική περίπτωση με δημοσιοποίησή του.

Ο 19χρονος δεν ενέδωσε στις απειλές τους και πήγε κατευθείαν στην αστυνομία. Εκείνες συνελήφθησαν και ομολόγησαν τις πράξεις τους. Εκκρεμεί η απόφαση δικαστηρίου για το αν θα πρέπει να προφυλακιστούν.

Το βίντεο των δύο γυναικών έχει γίνει πλέον μέρος των αποδεικτικών στοιχείων στην υπόθεση. Το θύμα επιμένει ότι η γρατζουνιά στο τηλέφωνο ήταν απλώς μια δικαιολογία για τις γυναίκες, προκειμένου να εκπληρώσουν τις «διαστρεβλωμένες φαντασιώσεις τους». Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ήταν νηφάλιος κατά τη διάρκεια του περιστατικού.


19χρονος ξέχασε που πάρκαρε και ψάχνει εδώ και 1 βδομάδα το όχημά του
Μια καφετέρια με τουαλέτα-ενυδρείο!
Δυο γυναίκες ξυλοκόπησαν και βίασαν 19χρονο, γιατί τους... γρατσούνισε το κινητό!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής