breaking news Νέο

Συνεχάρη το ζεύγος Τάκη και Βίκυς Παπατζίκου ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας

Συνεχάρη το ζεύγος Τάκη και Βίκυς Παπατζίκου ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας

Ως το γεγονός της χρονιάς χαρακτηρίστηκε η συνάντηση όλων των Γκαλερί από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και το εξωτερικό στο ART ATHINA, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Μόνο, όμως, που σ' αυτή τη συνάντηση των Γκαλερί, παρουσία είχε και η Γκαλερί της Βίκυς Παπατζίκου από την Βέροια, η οποία υπήρξε και η μοναδική που συμμετείχε από την Περιφέρεια. Κάτι το οποίο ασφαλώς περιποιεί μεγάλη τιμή για την εν λόγω Γκαλερί, που τα εκθέματα της είχαν να κάνουν με τις δημιουργίες 7 καλλιτεχνών πρώτης γραμμής και τα οποία κέρδισαν το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών εκεί.

Μεταξύ αυτών, μάλιστα, του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, συζύγου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της βουλευτή της ΝΔ Ολγας Κεφαλογιάννη, του Παύλου Γερουλάνου από το ΚΙΝ.ΑΛ. και υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, αλλά και του φιλότεχνου (Κερκυραίου) Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, ο οποίος και συνεχάρη το ζεύγος Τάκη και Βίκυς Παπατζίκου (φωτο).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής