breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αεροπλάνο!

Πανικός επικράτησε στην πίστα του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης».

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου, όταν ένα όχημα… έπεσε στον κινητήρα αεροσκάφους!

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», περίπου, στις 11 το πρωί της Τετάρτης, όταν υπό άγνωστες αιτίες, προέκυψε η σύγκρουση.

Ευτύχημα αποτελεί το γεγονός πως από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ το όχημα θα απομακρυνθεί από τον αεροδιάδρομο ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Πάντως, αναπάντητο παραμένει το ερώτημα του πως προκλήθηκε η σύγκρουση, καθώς και για το εάν υπήρχαν επιβάτες μέσα στο αεροσκάφος, σύμφωνα με το neakriti.gr.

*****

  • Αεροπορική εταιρία σου δείχνει πού υπάρχουν μωρά, για να μην κάτσεις δίπλα

Ο τρόμος ενός αεροπορικού ταξιδιού δίπλα σε ένα μωρό που φωνάζει μπορεί να αποτελεί πλέον παρελθόν για τους επιβάτες της Japan Airlines (JAL), η οποία ανακοίνωσε ότι εισάγει ένα στοιχείο στο διαδικτυακό της σύστημα κράτησης θέσεων που δείχνει που θα κάθονται μικρά παιδιά.

Ένα εικονίδιο παιδιού εμφανίζεται αυτόματα στο διάγραμμα θέσεων του συστήματός της κρατήσεων για να ενημερώνει τους επιβάτες που έχει γίνει κράτηση για ένα παιδί ηλικίας από 8 ημερών έως δύο ετών.

Στον ιστότοπό της η Japan Airlines αναφέρει ότι το εικονίδιο "επιτρέπει στους άλλους επιβάτες να γνωρίζουν ότι ένα παιδί μπορεί να κάθεται εκεί".

Ωστόσο η ιαπωνική αεροπορική εταιρεία προειδοποίησε ότι το εργαλείο αυτό δεν είναι αλάνθαστο, καθώς μπορεί το εικονίδιο να μην εμφανιστεί, αν έχει γίνει κράτηση εισιτηρίων μέσω τρίτου ή αν την τελευταία στιγμή γίνει αλλαγή στο αεροπλάνο που θα πραγματοποιήσει την πτήση.

Η κίνηση αυτή της JAL έλαβε τον έπαινο ορισμένων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

"Σ'ευχαριστώ, @JAL_Official_jp που με προειδοποιείς για το πού σχεδιάζουν να φωνάζουν και να ωρύονται μωρά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού 13 ωρών", έγραψε στο Twitter ο Ράχατ Άχμεντ, ένας επιχειρηματίας. "Αυτό θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό σε όλον τον τομέα", πρόσθεσε.

Ωστόσο άλλοι στηλίτευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έλλειψη ανεκτικότητας από κάποιους επιβάτες προς τους συνεπιβάτες τους, ενώ άλλοι έγραψαν ότι το πρόβλημα αυτό λύνεται εύκολα με ακουστικά ακύρωσης θορύβου.

"Είναι μωρά, όπως ήμασταν όλοι κάποτε. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε ανεκτικοί, ειδάλλως σύντομα θα υπάρχει ανάγκη για ένα διάγραμμα με τις θέσεις αυτών που αναπνέουν από το στόμα, αυτών που τους φεύγουν τα σάλια, αυτών που... αερίζονται, που πίνουν και ίσως για πολλά άλλα πράγματα στη ζωή", έγραψε ένας άλλος χρήστης, ο Τζ. Σάνταρ.

"Αισθανόμουν και έλεγα ακριβώς τα ίδια --αλλά αφότου απέκτησα τον γιο μου, έχω μεγάλη κατανόηση για τους γονείς που ταξιδεύουν με παιδιά", σχολίασε ένας άλλος, ο Άντριου Λιμ, ενώ μια άλλη χρήστης, η Τζιν Τζόνσον παρότρυνε αυτούς που ενοχλούνται: "Προμηθευτείτε ακουστικά ακύρωσης θορύβου και συνεχίστε τη μέρα σας". "Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται για τα μωρά που κλαίνε στο αεροπλάνο. Βάζω τα ακουστικά μου και δεν ακούω τίποτα", σημείωσε.

*****

  • Το πιο επικίνδυνο μανιτάρι του κόσμου : Αν το αγγίξεις ή το φας, πέθανες

Ένα άκρως δηλητηριώδες μανιτάρι, με τοξίνες που μπορούν να απορροφηθούν μέσω του δέρματος, εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο τροπικό δάσος που βρίσκεται κοντά στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο της Αυστραλίας, ανακοίνωσαν σήμερα Αυστραλοί επιστήμονες.

Ο μύκητας αυτός, που είναι γνωστός ως Δηλητηριώδες Κοράλλι της Φωτιάς και είναι περισσότερο γνωστός στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία ως ένα από τα πιο δηλητηριώδη μανιτάρια στον κόσμο, βρέθηκε κοντά στο Κερνς, στην βόρεια Πολιτεία Κουίνσλαντ, σύμφωνα με τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Τζέιμς Κουκ (JCU).

Δηλητηριώδες Κοράλλι της Φωτιάς

«Αν το βρείτε, δεν πρέπει να το αγγίξετε και οπωσδήποτε να μην το φάτε», δήλωσε ο Ματ Μπάρετ, ειδικός στους μύκητες του τμήματος Αυστραλιανής Τροπικής Βοτανολογίας του πανεπιστημίου αυτού.

«Από τα περίπου εκατό τοξικά μανιτάρια που είναι γνωστά στους ερευνητές, αυτό είναι το μόνο οι τοξίνες του οποίου μπορούν να απορροφηθούν από το δέρμα», υπογράμμισε.

Aν φαγωθεί, ο ξεχωριστός αυτός κόκκινος μύκητας προκαλεί μια φρικτή σειρά συμπτωμάτων: πόνο στο στομάχι, εμέτους, διάρροιες, πυρετό και μούδιασμα, τα οποία ακολουθούνται έπειτα από ώρες ή ημέρες από απολέπιση του δέρματος στα χέρια και τα πόδια και συρρίκνωση του εγκεφάλου, πρόσθεσε.

Το πιο πιθανό είναι, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο επικίνδυνος αυτός μύκητας να εμφανίστηκε φυσικά στο Κερνς, αν και υπάρχουν αναφορές για την παρουσία τους και από την Ινδονησία και την Παπούα Νέα Γουινέα, αναφέρει ο Μπάρετ σε ανακοίνωσή του.

Tο είδος αυτό μύκητα, το οποίο φέρει την επιστημονική ονομασία «podostroma cornu-damae», βρέθηκε από έναν φωτογράφο σε ένα προάστιο του Κερνς, προτού αναγνωριστεί από τους ερευνητές, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Τζέιμς Κουκ.

«Το γεγονός ότι μπορούμε να βρούμε έναν τόσο ξεχωριστό και ιατρικά σημαντικό μύκητα όπως το Δηλητηριώδες Κοράλλι της Φωτιάς ακριβώς μέσα στην αυλή μας δείχνει ότι έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για τους μύκητες στην βόρεια Αυστραλία», κατέληξε ο Μπάρετ.

*****

  • Ποντίκι έπεσε από το ταβάνι του Λευκού Οίκου πάνω σε δημοσιογράφο

Ένας απρόσκλητος επισκέπτης έκανε την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια ενημέρωσης στο Λευκό Οίκο.

Πρόκειται για ένα ποντίκι το οποίο έπεσε από το ταβάνι στα πόδια ενός δημοσιογράφου.

Αποκλειστική δήλωση Λυμπεριάδη για Τατσόπουλο στο One Channel: Τον πρόλαβα το τελευταίο δευτερόλεπτο

Το περιστατικό συνέβη στο μπουθ των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού δικτύου NBC κατά τη διάρκεια ενημέρωσης στο Λευκό Οίκο.

Εκείνη τη στιγμή επικράτησε αναστάτωση, ενώ το περιστατικό περιέγραψε στο Twitter ένας δημοσιογράφος.

«Ενα ποντίκι κυριολεκτικά έπεσε από το ταβάνι, στον θάλαμό μας στον Λευκό Οίκο, και προσγειώθηκε στην αγκαλιά μου» έγραψε ο Πίτερ Αλεξάντερ.

Μάλιστα, οι συνάδελφοί του δημοσίευσαν και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να το ψάχνουν. Στη συνέχεια, ξεκίνησε το κυνηγητό του στην αίθουσα όπου πραγματοποιούταν η ενημέρωση των δημοσιογράφων.


Αεροπορική εταιρία σου δείχνει πού υπάρχουν μωρά, για να μην κάτσεις δίπλα
• Το πιο επικίνδυνο μανιτάρι του κόσμου : Αν το αγγίξεις ή το φας, πέθανες
• Ποντίκι έπεσε από το ταβάνι του Λευκού Οίκου πάνω σε δημοσιογράφο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής