breaking news Νέο

Imathia Quality-IQ : η καρδιά της Ημαθίας χτυπάει για τρεις ημέρες στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών!

  • Imathia Quality-IQ : η καρδιά της Ημαθίας χτυπάει για τρεις ημέρες στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών!
  • Imathia Quality-IQ : η καρδιά της Ημαθίας χτυπάει για τρεις ημέρες στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών!

Η πρώτη τουριστική, πολιτιστική και γαστρονομική διαδρομή της Ημαθίας ανά την Ελλάδα είναι γεγονός. Από αύριο 13 μέχρι και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, η καρδιά της Ημαθίας θα χτυπάει στο Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών, προβάλλοντας μέσα από τη δράση «Imathia Quality» τον πλούτο που κρύβει η γη των Μακεδόνων, στο σταυροδρόμι, όπου συναντήθηκαν ο Μέγας Αλέξανδρος με το δάσκαλό του μέγα φιλόσοφο Αριστοτέλη.

Μέσω των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, θα προβληθεί το πλούσιο «καλάθι» μοναδικών ποιοτικών προϊόντων που παράγει η γη της Ημαθίας, το φημισμένο βόιο κρέας, το ξακουστό ξινόμαυρο της Νάουσας, τα παλαιωμένα τυριά και τα αλλαντικά από μοσχάρι Βεροίας. Επίσης θα παρουσιαστούν ο πολιτιστικός και αρχαιολογικός πλούτος της Βέροιας, της Νάουσας, της Αλεξάνδρειας, των Αιγών, της Μίεζας.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Π.Ε. Ημαθίας, του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπ. Τουρισμού, του Επιμελητηρίου Ημαθίας, του Δήμου Βέροιας, του Δήμου Νάουσας, του Δήμου Αλεξάνδρειας, της Αναπτυξιακής Ημαθίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας και του Συλλόγου γαστρονομίας, γευσιγνωσίας και τουρισμού «Κάρανος».

 

 


εσωτερικό Ζαππείου Μεγάρου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής