breaking news Νέο

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής από το εργαστήρι ζωγραφικής της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής από το εργαστήρι ζωγραφικής της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας

Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής, που διοργάνωσε  το  εργαστήρι  Ζωγραφικής  της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017.

Η φαντασία των παιδιών εκφρασμένη μέσα από τις τεχνικές ζωγραφικής ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους  στον κόσμο της Παιδικής Τέχνης.

Οι μικροί καλλιτέχνες δούλεψαν ατομικά και συλλογικά, πειραματίστηκαν  και τελικά διαμόρφωσαν  τη δική τους αισθητική άποψη. Έμαθαν να βλέπουν την ομορφιά που υπάρχει γύρω τους, ανάπτυξαν  την κριτική τους ικανότητα, την ευαισθησία και τη δημιουργική τους σκέψη. Επίσης τα παιδιά έμαθαν  πως η τέχνη είναι ένα μέσο ελεύθερης εσωτερικής έκφρασης κι ότι το σημαντικότερο ρόλο στην τέχνη παίζει η φαντασία.

Μέρος της έκθεσης περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής των μαθητών, εμπνευσμένα από το μοντέρνο Ζωγράφο ΠΑΟΥΛ ΚΛΕΕ, το Ζωγράφο που ζωγράφιζε σαν παιδί!!, τα οποία δημιουργήθηκαν υπό την καθοδήγηση της ζωγράφου κυρίας Ανδρομάχης Μπέρσου.

Την έκθεση ζωγραφικής επισκέφθηκαν οι δάσκαλοι και οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων της  Νάουσας.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από μέρους των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων της Νάουσας, η λειτουργία της έκθεσης Παιδικής Ζωγραφικής θα παραταθεί και την επόμενη εβδομάδα τις πρωινές ώρες.   


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής