breaking news Νέο

Κακή αρχή με βαρειά ήττα

Κακή αρχή με βαρειά ήττα

Κάθε αρχή και δύσκολη. Και για τον Φίλιππο Βέροιας σ’ αυτήν την επιστροφή του στην Α2 κατηγορία το ξεκίνημα του υπήρξε αρνητικό, καθώς υπέστη βαρεια ήττα στο κλειστό της Περιβόλας από τον ιστορικό Απόλλωνα Πατρών με 92-67.

Οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας, που υποχρεώθηκαν να αγωνισθούν χωρίς τον τραυματία Σουτζόπουλο και τον νεοφερμένο Σέρβο Ντρεκάλοβιτς, για τον λόγο ότι δεν έχει εκδοθεί η κάρτα συμμετοχής του, παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι και νωθροί, σε σημείο να μην καταφέρουν να ακολουθήσουν τον καταιγιστικό ρυθμό των Πατρινών. Βέβαια, η ομάδα της Βέροιας δείχνει πως ακόμα είναι σε φάση που ψάχνει να βρει την χημεία της και σε συνάρτηση με το ότι οι τραυματισμοί παικτών δεν έχουν επιτρέψει στον Δημήτρη Γκίμα να δουλέψει πάνω σε μια ισορροπημένη βάση. Κάτι που, ωστόσο, σίγουρα θα υπάρξει βελτίωση, οποτε και μένει να φανεί αν οι Βεροιώτες θα βρουν ρυθμό, στην προσπάθεια να παρουσιασθούν ανταγωνιστικά στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Ο αγώνας στην Πάτρα υπήρξε ένας μονόλογος του τοπικού Απόλλωνα ο οποίος και από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου ξέφυγε στο σκορ και πηγε στα αποδυτήρια στο +15 (46-31). Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διαθέτοντας περισσότερες λύσεις και χωρίς να δυσκολευθούν ιδιαίτερα έφθασαν δίκαια στο επιβλητικό 92-67.

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Οπότε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη δίκαιη νίκη του και στους διαιτητές για την παρουσία τους. Τύχαμε θερμής υποδοχής και θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο στην έδρα μας. Αγωνιστικά ηττηθήκαμε κατά κράτος κυρίως στο θέμα δύναμης, ενω ακόμα μας στοίχησαν οι 14 χαμένες βολές» επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Δημήτρης Γκίμας, ο οποίος συνεχίζει για 20η χρονιά την τεχνική καθοδήγηση του Φιλίππου Βέροιας.

Δεκάλεπτα: 26-17, 46-31, 66-47, 92-67

Διαιτητές: Τσολάκος-Ρίζος-Νάστος

Απόλλων (Δελέγκας): Τσιακμάς 1, Νιφόρας 2, Κούτρας, Μπέμπης 7 (1), Παπαφωτίου 2, Κάδρας 18, Τσάμης 17 (2), Μολφέτας 22 (2), Ζούμπος 18 (4), Μπαζίνας 1, Εζόμο 4, Τζακόπουλος.

Φίλιππος Βέροιας Δ. Γκίμας): Φιλιππόπουλος, Τσούκας, Τσεσμετζίδης 7 (1), Βάλλιος 2, Τσιακλαγκάνος 4, Φυλάκης, Κοθράς 19 (2), Παραπούρας 7 (1), Καντάρκος 13, Ελευθεριάδης 15 (2).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής