breaking news Νέο

Συνάντηση της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας με τον Υφυπουργό Οικονομικών

Συνάντηση της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας με τον Υφυπουργό Οικονομικών

Σοβαρά θέματα που άπτονται στην εύρυθμη λειτουργία και στήριξη της αγοράς, έθεσε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο κατά τη συνάντηση που είχαν το πρωί του Σαββάτου στο γραφείο του κ. Υφυπουργού στη Βέροια.

Η κα Τσιπουρίδου ουσιαστικά και περιεκτικά έθεσε το πρόβλημα που προέκυψε το τελευταίο χρονικό διάστημα σε καταστήματα στη Βέροια, αλλά και σε άλλους νομούς και αφορούσε τη λειτουργία ορισμένων ταμειακών μηχανών, οι οποίες δεν πληρούσαν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι καταστηματάρχες ενημερώθηκαν κατά τον έλεγχο των υπαλλήλων της εφορείας. Το ζήτημα λύθηκε άμεσα με παρέμβαση του κ. Βεσυρόπουλου, ο οποίος, γνώστης του θέματος, ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Παράλληλα, τη συζήτηση απασχόλησε και το θέμα των ελέγχων που γίνονται από τους υπαλλήλους των Εφορειών. Η κα Πρόεδρος συμφώνησε με την τακτική του υπουργείου να γίνονται έλεγχοι, αλλά ζήτησε οι έλεγχοι να γίνονται με πνεύμα ισονομίας και αμεροληψίας.

Από την πλευρά του , ο κ.Βεσυρόπουλος τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να δημιουργηθεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στον πολίτη και στο κράτος και να κυριαρχήσει η ιδέα της φορολογικής συμμόρφωσης .

Επισήμανε ότι η φορολογική διοίκηση οφείλει να αντιμετωπίζει με σεβασμό το φορολογούμενο πολίτη.

Στη συνάντηση τέθηκαν επίσης οι βάσεις για περαιτέρω συνεργασία  των δύο πλευρών μέσα από δράσεις και πολιτικές  στήριξης της μικρομεσαίας επιχείρησης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής