breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Νίκησαν όλα τα φαβορί

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας: Νίκησαν όλα τα φαβορί

Απόλυτα φυσιολογικά θα τα χαρακτηρίζαμε τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας τα παιχνίδια της οποίας πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο.

Τα φαβορί, άλλο εύκολα, κι άλλο δυσκολότερα πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς, με τους πρωτοπόρους και διεκδικητές των τεσσάρων πρώτων θέσεων που οδηγούν στα πλεϊ οφ να παίρνουν τους βαθμούς και να διατηρούν την μεταξύ τους διαφορά, κάτι βέβαια που ήταν αναμενόμενο.

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας παρότι βρήκε απέναντί του έναν τερματοφύλακα τον Οβεζίκογλου, που όπως και στο παιχνίδι με το Μακροχώρι στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής έπιανε τα άπιαστα, κατάφερε να πετύχει ένα γκολ με τον πρώτο του σκόρερ, τον Γιώργο Κίτσα και να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς, που τον διατήρησαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συγκάτοικο με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου που και αυτός νίκησε με πενιχρή διαφορά (2-1) τον ΠΑΟ Κουλούρας.

Αντίθετα πολύ πιο εύκολα πήραν την νίκη οι δύο ομάδες που ακολουθούν, τους δύο πρωτοπόρους. Ο ΦΑΣ Νάουσα και ο Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας.

Ο πρώτος (ΦΑΣ Νάουσα) πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση είχε εύκολο απόγευμα στη γειτονική Χαρίεσσα κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 0-4, ενώ στην Αγία Μαρίνα ο Μ. Αλέξανδρος νίκησε εύκολα την Θύελλα Σταυρού επίσης με 4-0.

Παρότι βρέθηκε νωρίς με διαφορά δύο τερμάτων πίσω στο σκορ το Πλατύ τελικά νίκησε με 6-2 την ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας.

Από κει και κάτω ο Αχιλλέας Νάουσας είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στην έδρα του καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Μακροχώρι, ενώ ο Φίλιππος Μελίκης πήρε τους πρώτους του βαθμούς κερδίζοντας 0-1 στο γήπεδο της Ραχιάς την ΑΕ Ποντίων, η οποία μαζί με τον Ολυμπιακό Νάουσας είναι οι μοναδικές ομάδες της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας που παραμένουν δίχως βαθμό.

Στο Παλαιοχώρι ο τοπικός Άρης δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του, καθώς έχασε στο γήπεδό του 2-0 από τον ΓΑΣ Κοπανού.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα οκτώ παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής.

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ – ΠΑΟΚ ΑΛ. 0-1: Με ένα γκολ που πέτυχε στο 40' ο Γιώργος Κίτσας ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε στον Τριπόταμο τον Αστέρα και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ με τον Οβεζίκογλου να αναδεικνύεται σε μορφή του παιχνιδιού.

Διαιτητής Γιάγκος (Ταγκαλίδης – Αλαττάς) από την ΕΠΣ Πέλλας.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟ Κουλούρας 2-1: Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 6' προηγείτο ήδη με 2-0 με γκολ του Μπρέγκου με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και να μειώνουν στο 17' με τον Περτσιούνη σε 2-1.

Το 2-1 ήταν και το σκορ του παιχνιδιού αφού στο διάστημα, που απέμενε οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν.

Διαιτητής ο κ. Παρασίου (Χριστοδούλου – Λαζάρου).

ΧΑΡΙΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ 0-4: Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο ΦΑΣ Νάουσας δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει στο γήπεδο της Χαρίεσσας την τοπική ΑΕΧ με 4-0, ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Ντέλλα.

Τρία από τα τέσσερα τέρματα της νικήτριας πέτυχε ο Ντέλλας (14', 23' και 56') και το άλλο ο Πίτος (40').

Διαιτητής ο κ. Γραβάς (Χαλατζιούκας – Χρυσάνης).

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΣΤΑΥΡΟΣ: 4-0: Με δυο γκολ του Ντίνου Έξαρχου στο 30' και στο 49', ένα του Σερασκέρη στο 45' και το τέταρτο με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 72', ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας νίκησε δίκαια την Θύελλα Σταυρού στο γήπεδό του με 4-0. Η νικήτρια είχε και ένα δοκάρι με τον Έξαρχο στο 38'.

Διαιτητής Κελεσίδης (Παζαρτζικλής – Νησελίτης).

ΠΛΑΤΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. 6-2: Παρότι βρέθηκε να χάνει στο 10' με 0-2, ο Αγρ. Αστέρας – Πλατέος κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα και να πάρει την νίκη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Νάουσας με 6-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8' με την Μπρούκι και στο 10' με τον Βαρβέρη έκαναν το 0-2.

Οι γηπεδούχοι όμως πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με γκολ που πέτυχαν στο 20' και στο 34' οι Βαχανελίδης και Καραντουλαμάς (πέναλτι).

Η επανάληψη ήταν ένας διαρκής μονόλογος του Αγρ. Αστέρα που κατάφερε να πετύχει άλλα τέσσερα τέρματα με τους Βούλγαρη (δύο), Καραούσογλου και Καραντουλαμά και πάλι από τα 11 βήματα και να πάρει την νίκη με 6-2.

Διαιτητής Ιασωνίδης (Μπέκας – Αργυρίου).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ – ΚΟΠΑΝΟΣ 0-2: Πιο αποτελεσματικός ο ΓΑΣ Κοπανού κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές στο 50' με τον Παρθενόπουλο και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Μποζίνη και να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη, η τρίτη στη σειρά που τον έφερε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.

Διαιτητής Κωστούλης (Ζαχαριάδης – Τσιουγγαρής).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 1-1: Η πρώτη φετινή εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον Αχιλλέα Νάουσας που αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με το Μακροχώρι.

Στο σκορ προηγήθηκε ο Αχιλλέας με απευθείας χτύπημα φάουλ του Τουμαρά στο 60' και δύο λεπτά αργότερα το Μακροχώρι ισοφάρισε με κεφαλιά του Ηλιάδη.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Δαλήγκαρου μόλις στο 18ο λεπτό του αγώνα.

Διαιτητής Μαλούτας (Γκόγκας – Ζουρνατζίδης).

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΜΕΛΙΚΗ 0-1: Τους πρώτους φετινούς του βαθμούς πήρε ο Φίλιππος Μελίκης που νίκησε στο γήπεδο της Ραχιάς την ΑΕ Ποντίων με 0-1. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε ο Μαμουτόπουλος στο 60'.

Διαιτητής Ρηγόπουλος (Ασβεστάρας – Χαραλαμπίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής