breaking news Νέο

Πλήθος κόσμου στη 16η Γιορτή Πίτας στην Αλεξάνδρεια

  • Πλήθος κόσμου στη 16η Γιορτή Πίτας στην Αλεξάνδρεια
  • Πλήθος κόσμου στη 16η Γιορτή Πίτας στην Αλεξάνδρεια
  • Πλήθος κόσμου στη 16η Γιορτή Πίτας στην Αλεξάνδρεια

Τις δεκάδες νοστιμότατες παραδοσιακές πίτες από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής του Ρουμλουκιού απόλαυσαν κάτοικοι και επισκέπτες, που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 6 Οκτωβρίου, στην Αλεξάνδρεια, στην 16η Γιορτή Πίτας.

Μετρώντας 16 χρόνια ο θεσμός της πολιτιστικής εκδήλωσης «Γιορτή Πίτας», που πραγματοποιείται κάθε Οκτώβρη, έχει γίνει πλέον παράδοση και όπως φαίνεται, γίνεται όλο και καλύτερος κάθε χρόνο. 

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν και φέτος πολύ μεγάλη, καθώς πέρασαν μία ξεχωριστή παραδοσιακή Κυριακή, στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Αλεξάνδρειας, δοκιμάζοντας ό,τι πίτα μπορεί να φανταστεί κανείς, με άπειρες παραλλαγές, ένα από τα αγαπημένα φαγητά της ελληνικής κουζίνας, που τους προσέφεραν οι  γυναίκες – μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων, που τις είχαν παρασκευάσει.

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Μανώλης Σταυρής, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης και στη συνέχεια επισκέφτηκαν όλα τα περίπτερα και απένειμαν σε κάθε Σύλλογο αναμνηστικό βραβείο συμμετοχής.

Και το έντονο κέφι σ' αυτό το ταξίδι γεύσεων συνοδεύτηκε με τη συναυλία της λαϊκής τραγουδίστριας Χαράς Βέρα, που πλαισίωσε μουσικά τη βραδιά.

 

Και του χρόνου!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής