breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Αστυνομικός σταμάτησε αλλοδαπό για έλεγχο, αλλά «έπεσε» σε γνώστη πολεμικών τεχνών…

«Μπαστούνια» τα βρήκε μοτοσικλετιστής της ΕΛΑΣ, καθώς ακινητοποιήθηκε με... κεφαλοκλείδωμα από άνδρα που επιχείρησε να ελέγξει στο κέντρο της Αθήνας. Την Παρασκευή (4.10.2019) το απόγευμα, ο μοτοσικλετιστής της ΕΛΑΣ σταμάτησε για τυχαίο έλεγχο έναν αλλοδαπό στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Για κακή τύχη, όμως, του αστυνομικού ο άνδρας, ο οποίος ήταν αλλοδαπός, με μία επιτήδεια λαβή τον ακινητοποίησε. Για περίπου 5′ λεπτά ο άγνωστος κράτησε ακινητοποιημένο με κεφαλοκλείδωμα (!) τον αιφνιδιασμένο άνδρα της ΕΛΑΣ.

Περαστικοί που έβλεπαν τη σκηνή, τηλεφώνησαν στο «100» και άμεσα κατέφτασαν ενισχύσεις.

Μόνον τότε ο αστυνομικός απελευθερώθηκε από τα δεσμά του αλλοδαπού και γνώστη – όπως φαίνεται – πολεμικών τεχνών, ο οποίος φυσικά και συνελήφθη.

*****

  • Η Thomas Cook κόντεψε να τους διαλύσει το γάμο, αλλά… τον έσωσε ο Ροντ Στιούαρτ!

Οι Sharon Cook και Andrew Aitchison εδώ και ένα χρόνο σχεδίαζαν το γάμο τους στο Λας Βέγκας, στο Caesars Palace, αλλά η πτώχευση του ταξιδιωτικού ομίλου Thomas Cook γέννησε αμφιβολίες για το αν μπορούσε να πραγματοποιηθεί η γαμήλια τελετή, σύμφωνα με τη Metro.co.uk.

Ευτυχώς, οι υπεύθυνοι του Caesars Palace πήραν την υπόθεση στα χέρια τους, για να διασφαλιστεί ότι όλα θα γίνουν βάσει του σχεδίου. Έκλεισαν άλλη πτήση με τη Delta για το ζευγάρι και τους 14 φίλους και μέλη της οικογένειάς τους.

Και υπήρξε μία ακόμη έκπληξη για το ζευγάρι, στο γάμο τους τραγούδησε ο Ροντ Στιούαρτ, ο οποίος βρισκόταν στην πόλη για μία σειρά συναυλιών.

Τη Δευτέρα χάσαμε τα πάντα για το γάμο των ονείρων μας στο Λας Βέγκας. Μετά την Τετάρτη μας τηλεφώνησαν από τη Delta και μας είπαν ότι θα μας βοηθήσουν, είπε η Aitchison. Μας έφεραν πίσω το όνειρο. Ήταν απίστευτο, τόνισε.

*****

  • Δικαστής αθώωσε κατηγορούμενους για φόνο και… αυτοπυροβολήθηκε

Δικαστής από την Ταϊλάνδη αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος μέσα στο δικαστήριο, αφού προηγουμένως είχε αθωώσει πέντε μουσουλμάνους, ύποπτους για ανθρωποκτονία, επικρίνοντας το σύστημα απονομής της δικαιοσύνης στη χώρα του.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Κανακόρν Πιαντσάνα έβγαλε ένα πιστόλι και αυτοπυροβολήθηκε, αφού ανακοίνωσε ότι απαλλάσσονται των κατηγοριών, λόγω έλλειψης επαρκών αποδείξεων, οι κατηγορούμενοι για δολοφονία, σύσταση συμμορίας και παράβαση του νόμου περί οπλοκατοχής. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

«Είναι ασφαλής τώρα. Δεν ξέρουμε γιατί το έκανε, πιθανότατα είχε αγχωθεί για προσωπικούς λόγους», είπε ο Σουρίγια Χονγκβιλάι, εκπρόσωπος του Δικαστηρίου της Γιάλα, μιας από τις τρεις νότιες επαρχίες της Ταϊλάνδης όπου πλειοψηφούν οι μουσουλμάνοι. «Επιβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καμία παρέμβαση στο έργο των δικαστών. Λαμβάνουν ανεξάρτητοι τις αποφάσεις τους», είπε μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

Το πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε σε μια περίοδο, που πολλοί επικρίνουν το δικαστικό σύστημα της χώρας, θεωρώντας ότι οι πλούσιοι και ισχυροί αντιμετωπίζονται με επιείκεια, ενώ στους απλούς ανθρώπους επιβάλλονται πολύ αυστηρές ποινές για μικροαδικήματα. Όμως οι δικαστές σπανίως επικρίνουν δημοσίως το σύστημα.

Ο Κανακόρν Πιαντσάνα, αφού αθώωσε τους κατηγορουμένους, έκανε έκκληση, για να εφαρμοστεί ένα πιο δίκαιο δικαστικό σύστημα. «Χρειάζονται αδιαμφισβήτητες και αξιόπιστες αποδείξεις, για να τιμωρήσεις κάποιον. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μην τους τιμωρείτε», είπε ο δικαστής, ο οποίος ταυτόχρονα μετέδιδε την ομιλία του στο Facebook μέσω του κινητού τηλεφώνου του. «Δεν θέλω να πω ότι οι πέντε κατηγορούμενοι δεν διέπραξαν τα εγκλήματα (για τα οποία δικάζονταν), μπορεί να τα διέπραξαν (...) αλλά η δικαστική διαδικασία οφείλει να είναι διαφανής και αξιόπιστη (...) Το να τιμωρείς λάθος ανθρώπους είναι σαν να ψάχνεις για αποδιοπομπαίους τράγους», πρόσθεσε ο Πιαντσάνα.

Στη συνέχεια, η μετάδοση μέσω του Facebook διακόπηκε. Αυτόπτες μάρτυρες στο δικαστήριο είπαν ότι ο δικαστής Κανακόρν έδωσε όρκο πίστης μπροστά στο πορτρέτο του πρώην βασιλιά της Ταϊλάνδης και κατόπιν αυτοπυροβολήθηκε.

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων είπε ότι ο δικαστής θεώρησε ανεπαρκείς τις αποδείξεις, που κατέθεσαν στο δικαστήριο οι εισαγγελικές αρχές. Οι πέντε ύποπτοι παραμένουν στη φυλακή, καθώς αναμένεται να ασκηθεί έφεση στην αθωωτική απόφαση.

*****

  • Μήνυσε τον εραστή της συζύγου του και… πήρε αποζημίωση!

Συνέβη στη Βόρεια Καρολίνα Ο Κέβιν Χάουαρντ είδε την οικογενειακή του ζωή να διαλύεται, όταν η επί 12 χρόνια σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, για να ανακαλύψει στη συνέχεια ότι τον απατούσε μ’ ένα συνάδελφό του.

Αλλά ήταν αυτός που γέλασε τελευταίος, όταν δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο εραστής της πρώην του ευθυνόταν για τη διάλυση του γάμου και επιδίκασε στο Χάουαρντ αποζημίωση 750.000 δολαρίων!

«Η γυναίκα μου είχε πει ότι ήθελε το διαζύγιο, επειδή εργάζομαι πάρα πολλές ώρες και απουσιάζω από το σπίτι», είπε ο Κέβιν Χάουαρντ στο τηλεοπτικό δίκτυο WITN της Βόρειας Καρολίνας. Αλλά επειδή του «μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά» προσέλαβε ιδιωτικό ντέντεκτιβ, ο οποίος ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είχε δεσμό μ’ ένα συνάδελφό του, που μάλιστα τους επισκεπτόταν κατά καιρούς.

Έτσι προσέφυγε στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μήνυση εις βάρος του εραστή της πρώην του, επικαλούμενος νόμο, που ισχύει από τον 19ο αιώνα στη Βόρεια Καρολίνα, μια εποχή που οι γυναίκες θεωρούνταν ιδιοκτησία των συζύγων τους. Ο νόμος αυτός, που ισχύει και σε άλλες πέντε αμερικανικές Πολιτείες, επιτρέπει στον ένα εκ των δύο συζύγων να μηνύει ένα τρίτο πρόσωπο, που θεωρούν ότι είναι η αιτία της διάλυσης του γάμου τους λόγω «κακόβουλων ενεργειών».

«Κατέθεσα τη μήνυση, επειδή θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος τη σημασία της ιερότητας του γάμου, ειδικά στην εποχή μας, που αμφισβητούνται έντονα οι ηθικές αξίες», είπε ο Χάουαρντ. Η δικηγόρος του, Σίντι Μιλς, καταθέτει τουλάχιστον μια τέτοια αγωγή κάθε χρόνο σε δικαστήρια της Βόρειας Καρολίνα και μάλιστα πριν από εννέα χρόνια ένας από τους πελάτες της έλαβε αποζημίωση 5,9 εκατ. δολάρια σε μια παρόμοια υπόθεση.


• Η Thomas Cook κόντεψε να τους διαλύσει το γάμο, αλλά… τον έσωσε ο Ροντ Στιούαρτ!
• Δικαστής αθώωσε κατηγορούμενους για φόνο και… αυτοπυροβολήθηκε
• Μήνυσε τον εραστή της συζύγου του και… πήρε αποζημίωση!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής