breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Διαβατός, Ακαδημία Τρικάλων, Ραχιά το απόλυτο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Διαβατός, Ακαδημία Τρικάλων, Ραχιά το απόλυτο

Δεύτερη αγωνιστική της Β' κατηγορίας της Ένωσης μας και τρεις ομάδες πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους στα ισάριθμα παιχνίδια που έχουν δώσει για το πρωτάθλημα. Ο Ατρόμητος Διαβατού και η Ακαδημία των Τρικάλων από τον 1ο όμιλο που νίκησαν αντίστοιχα την Δόξα Λιανοβεργίου και τον Ολυμπιακό Λουτρού και ο Εθνικός Ραχιάς που επιβλήθηκε του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας από τον 2ο.

Από κει και πέρα πέντε ομάδες παραμένουν άποντες. Πρόκειται για την Δόξα Κυψέλης, την Δόξα Λιανοβεργίου, την Δόξα Νάουσας, τον Απόλλωνα Αγίου Γεωγίου και τα Λευκάδια.

Να δούμε όμως αναλυτικά τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής.

ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ – ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 2-0: Με δύο γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο το Καμποχώρι νίκησε στο γήπεδό του τον ΠΑΟ Παλατιτσίων παίρνοντας έτσι τους τρεις πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Σκόρερ της νικήτριας ο Χρυσάφης (66') και Καραλιόπουλος Κ. (84'). Η ομάδα των Παλατιτσίων αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές αφού δεν διέθετε παίκτη κάτω των 20 ετών όπως προβλέπεται από την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Μελιτζανίδης (Σουκιούρογλου – Γκόγκος).

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ – ΔΙΑΒΑΤΟΣ 0-5: Με επίθεση διαρκείας στο β' ημίχρονο ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε 5-0 την Δόξα Λιανοβεργίου και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Ακαδημία Τρικάλων.

Και τα πέντε γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο από τους: Αρβανιτίδη (51'), Δημητριάδη (62' πεν., 75'), Χατζηγεωργίου (82'), Μπαλτζή (90'+).

Διαιτητής: Χρυσάνης (Μπέκας – Πέτρου).

ΚΑΨΟΧΩΡΑ – ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ 3-1: Η Α.Ε. Καψόχωρας πιο αποτελεσματική νίκησε στο γήπεδό της την Νικομήδεια με 3-1 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας.

Σκόρερ της νικήτριας οι Τοπαλίδης (11'), Καλιμιώτης (48' και 90'), ενώ για λογαριασμό της Νικομήδειας σκόραρε ο Τεπετός.

Διαιτητής: Παπαδάκης (Γκαλαϊτζης – Μπατσίλας).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡ. - ΛΟΥΤΡΟΣ 1-0: Με ένα γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ακαδημία των Τρικάλων νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Λουτρού και έκανε τα «δύο στα δύο».

Το γκολ πέτυχε ο Παντριάς (90'+)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μπακάλας (Μουρατίδης – Χαραλαμπίδης).

ΑΧΘΟΣ  ΑΡΟΥΡΗΣ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ 4-1: Καλύτερος στην επανάληψη ο Άχθος Αρούρης νίκησε στην έδρα του με 4-1 τα Λευκάδια.

Και τα πέντε γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο β' ημίχρονο από τους Πύρκα 50' και 54', Σιμόνι (70'), Τσιρέλας (82'), ενώ για λογαριασμό των Λευκαδίων σκόραρε ο Γκογκόπουλος (62').

Διαιτητής: Δεβετζίδης (Κωστογλίδης – Μαργαρίτης).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΑΡΙΝΑ 2-6: Αφού προηγήθηκε με 0-6 στις αρχές του β΄ημιχρόνου ο Α.Ο. Μαρίνας, νίκησε τελικά στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου τον τοπικό Απόλλωνα με 2-6.

Σκόρερ του αγώνα οι Παραστατίδης 4', 13', 15', Γκότσης 25', Δήμου 35', 47' και ο Σαρκατζής στο 75' (πεν.) και 85' για τον Απόλλωνα.

Διαιτητής: Νησελίτης (Γιαγκιτζόγλου – Ζουρνατζίδης).

ΡΑΧΙΑ – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 1-0: Με ένα γκολ που πέτυχε στο 20' ο Ριστέμογλου ο Εθνικός Ραχιάς νίκησε στην έδρα του 1-0, τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Η νικήτρια ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Βελιάδη με 2η κίτρινη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Ντόβας – Μητρόπουλος).

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ – ΠΑΤΡΙΔΑ 1-1: Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Άτλα Ζερβοχωρίου και της Πατρίδας.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 15' με τον Καλαϊτζίδη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κολοκοτρώνη.

Διαιτητής: Ο κ. Λαζάρου (Γκόγκος – Παπαντώνης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής