breaking news Νέο

Στα πεταχτά... από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Στα πεταχτά... από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας
  • Πέρα από τις ευχαριστίες της στους μαθητές της πόλης, που συμμετείχαν στην εκδήλωση μνήμης για τους Εβραίους της Βέροιας και όλους όσοι πήραν μέρος με τον τρόπο τους σ' αυτή, όπως και στις δράσεις της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο (Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου), η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας δύο φύλων, Συρμούλα Τζήμα, έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε συζήτηση μία συνεργασία με την Τροχαία, σε επίπεδο προγραμμάτων κυκλοφοριακής αγωγής με ειδικούς προσομοιωτές.
  • Την ελλιπή σήμανση στο δρόμο Πατρίδας – Βέροιας επεσήμανε ο Θόδωρος Καζαντζίδης (από την παράταξη «Συνδημότες»), με το Δήμαρχο να απαντά πως «ευχαριστούμε τον κ. Καζαντζίδη για την παρατήρησή του. Αύριο (σ.σ. χθες) θα πάει η αρμόδια υπηρεσία και θα επιληφθεί του θέματος».
  • Επανήλθε στο θέμα της ύδρευσης στο Μακροχώρι ο Χρήστος Κελεσίδης, ο οποίος ζήτησε ενημέρωση ακόμα για το τι προτίθεται να κάνει ο Δήμος με τις συσκευασίες φυτοφαρμάκων, που επιβαρύνουν τη δημόσια υγεία, ενώ πρότεινε συνάμα και την ίδρυση ιατρείου στο ΔΑΚ Βέροιας «Δημήτριος Βικέλας» (Μακροχώρι).
  • Απαντώντας ο δήμαρχος υπενθύμισε το πρόγραμμα ανακύκλωσης των συσκευασιών, που «τρέχει» εδώ και καιρό και στο οποίο πήρε μέρος ελάχιστος αριθμός αγροτών. Για το λόγο αυτό συνεχίζεται η καμπάνια και κάλεσε όλους τους αγρότες να συνεργασθούν προς αυτή την κατεύθυνση, τονίζοντας χαρακτηριστικά : «Τώρα θέλω να το δούμε ξανά το πρόγραμμα αυτό».
  • Σ' ό,τι αφορά στο ιατρείο στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας», ο κ. Βοργιαζίδης σημείωσε πως «είναι ένα θέμα που αφορά στις υπηρεσίες Υγείας, όπως και τα Αγροτικά Ιατρεία, στα οποία ο Δήμος μπορεί να παρέμβει μόνο στα λειτουργικά απαραίτητα των Ιατρείων, ενώ για την ύδρευση θα σας δοθεί γραπτή απάντηση κ. Κελεσίδη».
  • Και η πολιτική κόντρα ανάμεσα σε Στέργιο Διαμάντη και Παύλο Παυλίδη καλά κρατεί! Παίρνοντας το λόγο ο απερχόμενος πρόεδρος του ΝΠ ΚΑΠΑ, κ. Διαμάντης, τόνισε πως «δεν μπορεί να σηκώνουν το δάκτυλο άνθρωποι, που είναι υπόδικοι στα δικαστήρια. Ευελπιστώ στις 11 Οκτωβρίου να μη ζητήσει αναβολή για δεύτερη φορά και να λάμψει η αλήθεια». Τα λόγια αυτά του κ. Διαμάντη προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του κ. Παυλίδη, ο οποίος ανέφερε επ' αυτού : «Σίγουρα κάποτε θα λάμψει η αλήθεια. Αργά ή γρήγορα. Το θέμα είναι, όταν λάμψει η αλήθεια, τι θα συμβεί; Γιατί αυτοί που μέχρι σε κάποιο σημείο λένε κάποια πράγματα, θα πρέπει μετά να τα αποδείξουν. Και όταν βγει η απόφαση του Δικαστηρίου, θα πάρουν την απάντηση που πρέπει. Μέσα σ' αυτήν την αίθουσα πολλοί οδηγήθηκαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη και ακόμα πάνε».

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής