breaking news Νέο

Δίχως προβλήματα η προετοιμασία. Η Βέροια στελεχώνει το τμήμα μαρκετινγκ της ΠΑΕ

Δίχως προβλήματα η προετοιμασία. Η Βέροια στελεχώνει το τμήμα μαρκετινγκ της ΠΑΕ

Δέκα ημέρες μας χωρίζουν από την ημέρα που όρισε η Football League  την έναρξη του πρωταθλήματος της και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν αυτή τη φορά φανεί συνεπής στον προγραμματισμό της ή παρει νέα αναβολή η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες βέβαια, και μεταξύ αυτών και η ΒΕΡΟΙΑ ετοιμάζονται για τις 22 Οκτωβρίου, όμως όπως διαρρέει από την επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, είναι πολύ δύσκολα να εξεταστούν οι φάκελοι που έχουν καταθέσει οι ΠΑΕ για την αδειοδότηση τους καθώς τελούν υπό παραίτηση ο πρόεδρος της Δημήτρης Μαζαράκης και ο αντιπρόεδρος της Γιώργος Ζωης και χωρίς αδειοδότηση των ομάδων πως να ξεκινήσει το πρωτάθλημα;

Μια ακόμη λοιπόν αναβολη του πρωταθλήματος της  Football League που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι περισσότερες στα μέσα του Ιουλίου και ήδη μετράνε περισσότερους από τρεις μήνες καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Στη Βέροια πάντως συνεχίζουν τις καθημερινες προπονήσεις με τον Καστοριανό προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη να προσπαθεί να διατηρήσει σε ετοιμότητα τους παίκτες του και το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι οτι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού.

 

ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Οπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ζητούνται δύο άτομα για να εργαστούν στο τμήμα μαρκετινγκ της ομάδας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Γιώργο Κικερίδη στο τηλέφωνο 6980381870.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής