breaking news Νέο

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Νέα συνάντηση χθες μελών του συλλόγου

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ : Νέα συνάντηση χθες μελών του συλλόγου

Καθώς πλησιάζουμε στην 14η Οκτωβρίου, ημερομηνία στην οποια έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και τους αντίστοιχους του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου (με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης) στην οικογένεια του Αντώνη Σταφυλλίδη, προκειμένου να αντιμετωπισθεί ένα μερος των εξόδων του 22χρονου στο κέντρο αποκατάστασης “ΕΥΕΞΙΑ” που κρίθηκε να βρίσκεται για ένα μεγάλο χρονικό διαστημα, μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε και μιας σειράς επεμβάσεων που υποβλήθηκε, βαίνουν προς διευθέτηση ένα προς ένα όλα τα ζητήματα, γύρω από την πραγματοποίηση αυτού του ματς.

• Χθες το μεσημέρι στο cafe “Εκτός Χάρτη” υπήρξε (μέσα σε μια εβδομάδα) νέα συνάντηση μελών του συλλόγου των παλαιμάχων παικτών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, στην οποία πήραν μέρος οι Τάκης Παπατζίκος, Θωμάς Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Μιχαηλίδης και Σούλης Σταφυλλίδης οι οποίοι και ενημέρωσαν με την σειρά τους τηλεφωνικά όλα τα μέλη του συλλόγου για το εν λόγω φιλικό παιχνίδι (ορίζοντας ώρα προσέλευσης στο γήπεδο “ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ” στις 3μ.μ. και με 4μ.μ. - ως γνωστόν - η ώρα έναρξης του), ενω τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε και με τον διαμένοντα εδώ και πολλά χρόνια στην Λευκάδα Θωμά Λιόλιο, ο οποίος από την πλευρά του εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται την 14η Οκτωβρίου στο ματς αυτό, ένεκα και των πολυ καλών φιλικών σχέσεων που διατηρεί με παλαίμαχους παίκτες των “κιτρίνων” της Θεσσαλονίκης.

 

Χωρίς άλλο φιλικό οι Παλαίμαχοι της Βέροιας μέσα στον Οκτώβριο

Στην συνάντηση αυτή ακόμα συζήτηση έγινε και για λειτουργικά ζητήματα του συλλόγου των Παλαιμάχων, όπως επίσης και το αν θα δοθεί και κάποιο άλλο φιλικό μέσα στον Οκτώβριο. Κάτι το οποίο τελικά δεν πρόκειται να συμβεί, από το γεγονός ότι οι αντίπαλες ομάδες δεν δύνανται να ανταποκριθούν σε μια τέτοια περίπτωση και όχι οι Παλαίμαχοι παίκτες της Βέροιας, που είναι διαθέσιμοι και... πανέτοιμοι αγωνιστικά! Κάτι το οποίο, μάλιστα, εκθείασε και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Αρη Θεσσαλονίκης Γιάννης Βένος σε πρόσφατη τηλεφωνική επικοινωνία του με τον ομόλογο του των “κυανέρυθρων” της Βέροιας, Τάκη Παπατζίκο. «Τάκη είστε φοβεροί εκεί στη Βέροια! Πως καταφέρνετε να έχετε τέτοια οργάνωση και να είστε έτοιμοι για να δίνετε παιχνίδια, πραγματικά σας συγχαίρω!» ανέφερε ο Γιάννης Βένος.

 

Απονομή πλακετών σε Βέροια, Αρη και Ν. Χρηστίδη

• Επιπλέον, οπως έγινε γνωστό, στο φιλικό της 14ης Οκτωβρίου στη Ν. Νικομήδεια θα δοθούν και τρεις τιμητικές πλακέτες (δυοστις συμμετέχουσες ομάδες και μία στον Νίκο Χρηστίδη για τα όσα προσέφερε στον Άρη και στην Εθνική ομάδα), ενω το παρών σ’ αυτό τον αγώνα θα δώσει και ο πρόεδρος του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 Στέφανος Αποστολίδης.

• Τέλος, ο σύλλογος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ευχαριστεί τους διοικούντες τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 για την διάθεση των καρτών ελευθέρας εισόδου στα μέλη του για τα ματς του συλλόγου στην φετινή αγωνιστική χρονιά, στην οποιά παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Φουτμπολ Λιγκ.

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής