breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Δήμαρχος έστειλε το χάρτινο ομοίωμά του αντί να πάει ο ίδιος σε εκδήλωση

Ένας δήμαρχος στο νότιο Μεξικό προχώρησε σε μία καινοτόμα ιδέα για την αντιμετώπιση του φορτωμένου του προγράμματος. Έστειλε το χάρτινο εαυτό του, σε πραγματικό μέγεθος, σε εκδήλωση για τη δημόσια υγεία, στην οποία δεν μπορούσε να παραστεί.

Οι δημότες του δε θα μπορούσαν να αντιδράσουν κάπως αλλιώς, εκτός από το να ενθουσιαστούν.

Ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος, που είπε στους συνεργάτες του να φτιάξουν το χάρτινο ομοίωμά του, ώστε να τον…αντικαθιστά στις δημόσιες εκδηλώσεις, στις οποίες έχει υποχρέωση να παραστεί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ελπίδα ότι θα γνώριζαν από κοντά το δήμαρχό τους, για να συζητήσουν μαζί τα θέματα που τους απασχολούν και έμειναν άναυδοι, όταν, αντί για το δήμαρχο, είδαν την…τυπωμένη του μορφή.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, φαίνονται οι κάτοικοι της περιοχής να ποζάρουν δίπλα στο χάρτινο ομοίωμα του δημάρχου τους, άλλοι γελώντας, άλλοι αντιδρώντας με θυμό στην.. παραμέλησή τους.

Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται τέτοιου είδους ομοίωμα πολιτικού στην περιοχή και δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν θα υιοθετηθεί.

*****

  • Σκότωσε κατά λάθος το γαμπρό του, που κρύφτηκε για να του κάνει έκπληξη!

Τραγική κατάληξη είχε η έκπληξη που ήθελε να κάνει ένας 37χρονος άντρας στον πεθερό του. Συγκεκριμένα, ο Christopher Bergan, αφού έφτασε το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο της Φλόριντα, αποφάσισε να πάει κατευθείαν στο σπίτι του πεθερού του. Ο Richard Dennis, 61 ετών, άκουσε να του χτυπάνε το κουδούνι του σπιτιού μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα και άνοιξε την πόρτα, ανάβοντας παράλληλα το φως της βεράντας, πριν ο γαμπρός του προλάβει να κρυφτεί πίσω από ένα θάμνο, όπως είχε πρόθεση, για να κάνει έκπληξη στον πεθερό του.

Ο 61χρονος θορυβημένος από το χτύπημα εκείνη την ώρα, κρατούσε το όπλο του και βλέποντας μια σκιά να τρέχει να κρυφτεί, πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο άντρα.

Οι Αρχές ανέφεραν πως το ίδιο βράδυ ένας άλλος από τους συγγενείς του Dennis είχε έρθει στο σπίτι του και χτύπησε στη μπροστινή πόρτα με παρόμοιο τρόπο.

Ο Ντένις δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για το περιστατικό, ανακοίνωσε ο σερίφης της περιφέρειας Santa Rosa Bob Johnson, σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Ο Bergan ήταν παντρεμένος με την κόρη του Dennis, είχαν ένα γιο και ζούσαν στη Νορβηγία.

*****

  • Βγήκε να καπνίσει και του άρπαξαν από το χέρι ρολόι αξίας… 800.000 ευρώ!

Θύμα κλοπής έπεσε χθες το βράδυ ένας επιχειρηματίας από την Ιαπωνία, που είδε το αξίας σχεδόν 800.000 ευρώ ρολόι του να κάνει φτερά, ενώ βρισκόταν σε μια ακριβή συνοικία του Παρισιού, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Το θύμα, ένας Ιάπωνας ηλικίας 30 ετών, που δηλώνει ότι είναι επιχειρηματίας, είχε βγει για να καπνίσει μπροστά από το πεντάστερο ξενοδοχείο όπου διέμενε, όταν τον προσέγγισε ένας άνδρας, ο οποίος του ζήτησε ένα τσιγάρο, περιέγραψε η μία από τις πηγές, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες της εφημερίδας Le Parisien.

Ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να αρπάξει το πανάκριβο ρολόι, που φόραγε ο επιχειρηματίας στον αριστερό καρπό του, προτού τραπεί σε φυγή.

Το ρολόι, μάρκας Richard Mille, είναι ένα μοντέλο Tourbillon Diamond Twister, η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 768.000 ευρώ.

Κατά τη διαφυγή του, από τον κλέφτη έπεσε ένα κινητό τηλέφωνο.

*****

  • Που να ήξεραν τι θα αντίκριζαν, όταν άνοιξαν το καπό του αυτοκινήτου τους!

Όλα έγιναν στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια. Η Holly Persic οδηγούσε μια μέρα το αυτοκίνητό της όταν άκουσε περίεργους θορύβους από τη μηχανή και αντιλήφθηκε μια περίεργη μυρωδιά, σαν κάτι να καίγεται. Είχε πάει ένα μήνα πριν το αυτοκίνητο στο συνεργείο και ήταν όλα στην εντέλεια. Άνοιξε το καπό του αυτοκινήτου μαζί με το σύζυγό της Chris και έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Η μηχανή ήταν γεμάτη χόρτα και καρύδια! Τα σκιουράκια είχαν κάνει δουλίτσα μέσα σε μόλις μια εβδομάδα! Πάνω από 200 καρύδια είχαν αποθηκευτεί από τους «Τσιπ και Ντέηλ» της περιοχής μέσα στη μηχανή του αυτοκινήτου και όπως υπολόγισαν, το «απόθεμα» μαζεύτηκε μέσα σε μόλις μια εβδομάδα, αφού τότε άρχισαν να πέφτουν τα καρύδια από το δέντρο της αυλής.

Μάλιστα στο ζευγάρι έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν έβρισκαν ποτέ καρύδια στο έδαφος. Που να φανταστούν ότι τα καρύδια ήταν μέσα στη μηχανή του αυτοκινήτου τους. Τους πήρε μια ώρα να καθαρίσουν τη μηχανή και να πάνε πάλι το αυτοκίνητο στο συνεργείο.

Οι μηχανικοί άνοιξαν το αυτοκίνητο και βρήκαν και σε άλλα σημεία καρύδια. Γέμισαν ένα μεγάλο κουβά με καρύδια. Το αυτοκίνητο δεν έπαθε ευτυχώς ζημιά, αλλά χρειάστηκε καλό καθάρισμα.

Μετά την περιπέτεια του ζευγαριού άνοιξαν πολλά καπό στην γειτονιά, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που υποψιάστηκαν ότι μπορεί να τους έχει συμβεί κάτι ανάλογο.

*****

  • Αγόρασε μεταχειρισμένο καναπέ και αυτό που βρήκε της άλλαξε τη ζωή!

Μία γυναίκα στον Καναδά, η οποία είχε αγοράσει πριν από τέσσερα χρόνια έναν καναπέ από κατάστημα μεταχειρισμένων επίπλων, έναντι 25 δολαρίων, βρήκε ανάμεσα στα μαξιλάρια ένα vintage Rolex ρολόι αξίας 250.000 δολαρίων.

Το ρολόι είναι το εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο Rolex Daytona 6241 «Paul Newman», το οποίο, όπως εξήγησε ο Πολ Αλτιέρι, είναι βασιλιάς στον κόσμο των vintage ρολογιών.

Κατά την εύρεση του ρολογιού, η γυναίκα (που δεν είχε τρόπο να εντοπίσει τον προηγούμενο ιδιοκτήτη), κατάλαβε ότι ήταν μεγάλης αξίας – αν και δεν γνώριζε πόσο πολύτιμο είναι – και ήρθε σε επαφή με τη Bob’s Watches, για να το πουλήσει.

Δεν ήθελε να διακινδυνεύσει να χαθεί το ρολόι μέσω ταχυδρομείου, ούτε είχε τα χρήματα να πληρώσει, για να ταξιδέψει η ίδια στην Καλιφόρνια, όπου εδρεύει η εταιρεία, έτσι ο Πολ Αλτιέρι έστειλε έναν εμπειρογνώμονα για vintage Rolex ρολόγια στον Καναδά. Ο εμπειρογνώμονας επιβεβαίωσε ότι το ρολόι είναι γνήσιο και εκτίμησε ότι η αξία του φθάνει τα 250.000 δολάρια.

Η γυναίκα πούλησε το ρολόι και όταν ρωτήθηκε πού θα ξοδέψει τα χρήματα, δήλωσε ότι σχεδιάζει να «αγοράσει ένα σπίτι και να κάνει πλαστική στήθους».

Λιγότερα από 3.000 μοντέλα 6241 παράχθηκαν σε μια τριετία μεταξύ 1966 και 1969 και λιγότερα ήταν τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν, φέροντας την ονομασία Paul Newman, από τον ηθοποιό του Χόλυγουντ, ο οποίος έτρεχε επίσης σε αγώνες αυτοκινήτου.

Ένα ίδιο Rolex, που ανήκε στον Πολ Νιούμαν, πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ, 17,8 εκατομμύρια δολάρια το 2017 σε δημοπρασία.


• Σκότωσε κατά λάθος το γαμπρό του, που κρύφτηκε για να του κάνει έκπληξη!
• Βγήκε να καπνίσει και του άρπαξαν από το χέρι ρολόι αξίας… 800.000 ευρώ!
• Που να ήξεραν τι θα αντίκριζαν, όταν άνοιξαν το καπό του αυτοκινήτου τους!
• Αγόρασε μεταχειρισμένο καναπέ και αυτό που βρήκε της άλλαξε τη ζωή!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής