breaking news Νέο

«Έρασμος»: Ο αγώνας για μια καλύτερη κοινωνία είναι υπόθεση όλων μας. Ελάτε να γνωριστούμε!

 «Έρασμος»: Ο αγώνας για μια καλύτερη κοινωνία είναι υπόθεση όλων μας. Ελάτε να γνωριστούμε!

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» με έδρα τη Βέροια, έχει συμπληρώσει μια δυναμική, 12ετή παρουσία στην ευρύτερη κοινωνία της Ημαθίας και όχι μόνο, με κέντρο αναφοράς την καταπολέμηση της βίας σε κάθε μορφή και εκδοχή της αλλά και τη μακροπρόθεσμη θεραπεία του προβλήματος, με βασικά εργαλεία την πρόληψη, την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού ιστού.
Ο Ξενώνας προσωρινής φιλοξενίας του Συλλόγου λειτουργεί ως ασφαλές καταφύγιο θυμάτων βίας (και μητέρας – παιδιού) ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής, κοινωνικής, οικονομικής επιφάνειας, πεποιθήσεων κ.ο.κ.,  και προσφέρει στέγη, διατροφή, πρωτοβάθμια περίθαλψη, ψυχολογική, κοινωνική στήριξη και νομική βοήθεια, παρέχοντας τη δυνατότητα σταδιακής αποκατάστασης και ομαλής κοινωνικής, ακόμη και εργασιακής επανένταξης, στο μέτρο του εφικτού.  Παράλληλα ο «Έρασμος» εξυπηρετεί και ευρύτερες ανάγκες ευάλωτων κοινωνικών ομάδων ή προσώπων, που απευθύνονται στο Σύλλογο, υπό τη μορφή εξωτερικών περιστατικών, που δέχονται υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης από την επιστημονική ομάδα εργαζομένων (ψυχολόγους & Κοινωνική Λειτουργό) στα νέα γραφεία μας, Μ. Αλεξάνδρου 17, όπου διεξάγονται και οι νέες μας δράσεις δικτύωσης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης (Βιωματικά Σεμινάρια – Σχολή Γονέων).
Με απόλυτη συναίσθηση της σοβαρότητας του έργου που επιτελούμε για τη διαμόρφωση μιας καλύτερης κοινωνίας για όλους,  με υπευθυνότητα και εχεμύθεια, σας καλούμε να μας γνωρίσετε από κοντά στο νέο μας χώρο, Δευτέρα - Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 14:00

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Γεωργία Φωστηροπούλου


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής