breaking news Νέο

Παράδοση – Παραλαβή της Διοίκησης στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας

Παράδοση – Παραλαβή της Διοίκησης στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας

Την Τετάρτη  9 Οκτωβρίου 2019, ώρα 11π.μ. πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας η παράδοση – παραλαβή της Διοίκησης από τον πρώην πρόεδρο του Δ.Σ κ. Μαυροκεφαλίδη Νικόλαο στη νυν πρόεδρο κ. Μπατσαρά Γεωργία, παρουσία του καλλιτεχνικού διευθυντή, κ. Παρασκευόπουλου Γιάννη και υπαλλήλων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Ο κ. Μαυροκεφαλίδης παρέδωσε πλήρη φάκελο για την ενημέρωση της κ. Μπατσαρά και της ανέλυσε την παρούσα κατάσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Της σύστησε το προσωπικό και την ενημέρωσε για κάθε έναν ξεχωριστά διαβεβαιώνοντάς την ότι θα υπάρχει άριστη συνεργασία. Στη συνέχεια ευχήθηκε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνεργασία με το Δήμο, την Περιφέρεια, τα άλλα Νομικά πρόσωπα και τους συνεργαζόμενους φορείς και η επιχείρηση να ανέβει ακόμη πιο ψηλά!

Η κ. Μπατσαρά με τη σειρά της δήλωσε ότι θα βρίσκεται κοντά στην επιχείρηση και θα παλέψει μαζί με τον  καλλιτεχνικό διευθυντή και το προσωπικό για το καλύτερο, ώστε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. να έχει τις καλύτερες συνθήκες για να παράξει απρόσκοπτα το καλλιτεχνικό του έργο.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι παριστάμενοι  υπάλληλοι και αναφέρθηκαν στη αγαστή συνεργασία, που είχαν με τον κ. Μαυροκεφαλίδη αλλά και στην αισιοδοξία, που τους διακατέχει με την ανάληψη της προεδρίας από την κ. Μπατσαρά.

Στο τέλος της σύντομης  τελετής παράδοσης – παραλαβής, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και οι υπάλληλοι χάρισαν στον βιβλιόφιλο κ. Μαυροκεφαλίδη ένα βιβλίο, συμβολικό δώρο ανάμνησης της συνεργασίας τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής