breaking news Νέο

Ποιός μάλωσε τον Χρυσοχοϊδη...;

Ποιός μάλωσε τον Χρυσοχοϊδη...;

Το τραπέζι στους βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, στο σπίτι της οικογένειας, στη Γλυφάδα έκανε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μαγειρεύοντας- εκτός των άλλων- τη σπεσιαλιτέ της μητέρας της Μαρίκας Μητσοτάκη, τα περίφημα ντολμαδάκια!

Το «παρών» έδωσαν όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που μετέχουν της Επιτροπής, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι αναπληρωτές υπουργοί Γιώργος Κουμουτσάκος και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο αντιπρόεδρος Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο γραμματέας Τάσος Χατζηβασιλείου, ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, και η πρώην πρέσβης και διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου. Επίσης παρών ήταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Το παρασκήνειο ανέλαβε η Φωτεινή Πιπιλή, το οποίο και έδωσε στη δημοσιότητα από τη «γαλάζια μάζωξη» το βράδυ της π. Τετάρτης.

Που εκτός των άλλων, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι το δείπνο ήταν «ανδροκρατούμενο», καθώς εκτός της οικοδέσποινας και της ιδίας, ήταν μόνο μία ακόμη βουλευτίνα, η Μαριέττα Γιαννάκου. «Το ήξερα ότι η ΝΔ είναι το λιγότερο φεμινιστικό κόμμα, αλλά εκείνη την ημέρα απελπίστηκα. Όλοι ήταν με γραβάτες και κοστούμια και ήμασταν μόνο τρεις γυναίκες», ανέφερε!

Μάλιστα, η κ. Πιπιλή αποκάλυψε ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης, ήρθε στο τραπέζι πτώμα στην κούραση και τον μαλώσαμε»!

 

Εμ, ...βαριά δουλειά του ανατέθηκε, τι να σου κάνει ο άνθρωπος!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής