breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Συνέλαβε τρία ημίγυμνα μοντέλα και βρήκε τον μπελά του! Η ψεύτικη σύλληψη και η διαθεσιμότητα

Σάλο έχει προκαλέσει ένας αστυνομικός στο Μαϊάμι, ο οποίος προχώρησε στη σύλληψη τριών ημίγυμνων μοντέλων, τα οποία οδηγεί με... καμάρι στο τμήμα.

Ουδέν μεμπτόν μέχρι εδώ, όμως η σύλληψη ήταν ψεύτικη και σαν να μην έφτανε αυτό, ο αστυνομικός ανέβασε στο instagram βίντεο με τα τρία μοντέλα που φορούσαν ζαρτιέρες και καυτά εσώρουχα και τα οδηγούσε στο τμήμα.

Το βίντεο όπως είναι φυσικό έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές με τον αστυνομικό που ονομάζεται William Beeker να φαίνεται να οδηγεί… υπερήφανα τα τρία καυτά μοντέλα στο τμήμα.

Μάλιστα στο επίμαχο βίντεο έβαλε λεζάντα: «Σας αρέσουν τα καλά ή τα κακά κορίτσια; Ποιος θα μας βγάλει;».

Το βίντεο όμως είδαν και οι αρχές με την αστυνομία του Μαϊάμι να τον θέτει σε διαθεσιμότητα και να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία να λέει πως διερευνά την υπόθεση. Ο απίστευτος αστυνομικός ανέβασε και δεύτερο βίντεο, όπου κάθεται στη μηχανή και τα τρία μοντέλα να του κάνουν νάζια επειδή τις άφησε ελεύθερες.

*****

  • Λιποθύμησε στον «αέρα» αντιδρώντας στο νέο της κούρεμα!

Κωμικο - δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή Kuaförüm Sensin (Είσαι η κομμώτριά μου) της τουρκικής τηλεόρασης, όπου make up artists και κομμωτές διαγωνίζονται για να κερδίσουν ένα μεγάλο βραβείο.

Οι make up artists και κομμωτές διαγωνίζονται για να κερδίσουν ένα μεγάλο βραβείο, παρουσιάζοντας τις ικανότητές τους σε μοντέλα – εθελοντές.

Σε πρόσφατο επεισόδιο, όταν ένα μοντέλο συνειδητοποίησε ότι τα μαλλιά της που έφθαναν μέχρι τη μέση, κόντυναν έως το ύψος των ώμων, ξέσπασε σε δάκρυα, φωνάζοντας «τι είναι αυτό…»!

Καθώς οι κριτές και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι κοίταζαν σοκαρισμένοι, η γυναίκα επιχείρησε να φύγει από το στούντιο προτού λιποθυμήσει στην αγκαλιά της παρουσιάστριας, Γκιοζντέ Κανσού, η οποία άρχισε να καλεί για βοήθεια.

Το στιγμιότυπο πήρε τεράστια δημοσιότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral όταν ένας χρήστης του Twitter το ανάρτησε με τη λεζάντα «I’m SCREAMINNNN why is that so relatable tf».

Μέχρι στιγμής προβλήθηκε 12 εκατομμύρια φορές και συγκέντρωσε 21.000 likes.

*****

  • Φιδοκέφαλο ψάρι που ζει και στην στεριά

Το φιδοκέφαλο ψάρι εισβολέας έχει σκορπίσει τον τρόμο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ όπου εντοπίστηκε για πρώτη φορά. Οι αρχές έχουν εκδώσει προειδοποίηση προς τους κατοίκους καλώντας τους αν το δουν να το σκοτώσουν!

Ένας ψαράς έπιασε το συγκεκριμένο φιδοκέφαλο ψάρι πριν λίγες ημέρες σε μια λίμνη στην επαρχία Γκουίνετ. Το συγκεκριμένο ψάρι το μετέφερε στις ειδικές υπηρεσίες στις οποίες σήμανε συναγερμός για να αποτραπεί η εξάπλωσή του.

Αυτό το είδος ψαριού έχει εντοπιστεί σε άλλες 14 Πολιτείες. Το λεπτό και μακρύ σκουρόχρωμο ψάρι μπορεί να φτάσει σε μήκος το 1 μέτρο. Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να ζήσει σε περιβάλλοντα με χαμηλό οξυγόνο αλλά και να ζήσει στην στεριά!

Ο συναγερμός που έχει σημάνει στην Τζόρτζια δεν είναι υπερβολικός. Το συγκεκριμένος είδος θεωρείται εισβολέας αφού μπορεί να εξοντώσει άλλα είδη που ζουν στην περιοχή προκειμένου να αναζητήσει τροφή.

Από τους αλιείς έχει ζητηθεί όταν τα εντοπίζουν να τα σκοτώνουν και να τα καταψύχουν. Και ζητείται επίσης αν είναι εφικτό να τραβούν φωτογραφίες και να τις στέλνουν στις αρχές.

*****

  • Έδεσαν δήμαρχο πίσω από φορτηγό και τον έσερναν στον δρόμο

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι συγκλονιστικές εικόνες της επίθεσης που δέχθηκε ο δήμαρχος μίας μικρής πόλης του Μεξικού από εξαγριωμένο όχλο.

Αγρότες της Λας Μαργαρίτας, στην επαρχία Τσιάπας, εισέβαλαν στο Δημαρχείο και έβγαλαν “σηκωτό” τον Χόρχε Λουίς Εσκαντόν Χερνάντεζ, τον έδεσαν πίσω από ένα αγροτικό φορτηγάκι και τον έσερναν στους δρόμους.

Για καλή του τύχη, επενέβησαν – έστω και καθυστερημένα – αστυνομικοί, που τον απελευθέρωσαν. Ο δήμαρχος τραυματίστηκε, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι αγρότες διαμαρτύρονταν για την αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων του δημάρχου, ο οποίος είχε δεσμευτεί πως θα επισκεύαζε έναν δρόμο της περιοχής.


• Λιποθύμησε στον «αέρα» αντιδρώντας στο νέο της κούρεμα!
• Φιδοκέφαλο ψάρι που ζει και στην στεριά
• Έδεσαν δήμαρχο πίσω από φορτηγό και τον έσερναν στον δρόμο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής