breaking news Νέο

Άποψη του πάγκου

  • Άποψη του πάγκου
  • Άποψη του πάγκου

Μπορεί οι αντίπαλοι, από το ξεκίνημα ακόμη του πρωταθλήματος, λόγω ονόματος, αλλά και ρόστερ, να χρίζουν την ΒΕΡΟΙΑ φαβορί για την άνοδο στην SuperLeague 2, όμως μόνο εύκολη δεν αναμένεται να είναι η φετινή χρονιά. Αυτό τουλάχιστον έδειξαν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές και αυτό άφησε να φανεί με τις δηλώσεις του και ο προπονητής της, ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Η ΒΕΡΟΙΑ πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, βρέθηκε συγκάτοικος στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, με την Καλαμάτα και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Όμως δεν κατάφερε να βγάλει αναίμακτα το παιχνίδι. Όπως είχε συμβεί και την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, την επιτυχία της την πλήρωσε σε έμψυχο υλικό. Την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, έχασε με αποβολή τον Πέντα. Προχθές στο Δημοτικό Στάδιο και στον αγώνα με την Τρίγλια, πέντε μόλις λεπτά μετά το πρώτο γκολ έχασε από τραυματισμό τον παίκτη που είχε σκοράρει, τον Νίκο Ζούρκο, με αποτέλεσμα ο Σάκης Θεοδοσιάδης να υποχρεωθεί, από πολύ νωρίς, να αλλάξει το αρχικό του πλάνο, αφού ο Χατζάρας που τον αντικατέστησε, πέρασε στην θέση του Πασά, πλάγιος αριστερός μεσοεπιθετικός, με τον τελευταίο (Πασά) να μετατοπίζεται στον άξονα, για να καλύψει το κενό του τραυματία Ζούρκο, που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μια καραμπόλα που δεν ξέρουμε κατά πόσο υπηρέτησε το αρχικό πλάνο του προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Οι δύο προπονητές στις δηλώσεις τους άφησαν να φανεί ότι η ομάδα τους ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και αυτό θεωρούμε ότι δίνει μεγαλύτερη αξία στην νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ, γιατί όταν ένας προπονητής δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την αγωνιστική τους εικόνα, παρότι έχουν χάσει, άμεσα παραδέχεται την αξία του αντιπάλου από τον οποίο ηττήθηκαν.

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων της πριν καλά – καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πριν ακόμη καταθέσει τα αγωνιστικά της διαπιστευτήρια και αυτό θεωρούμε ότι είναι μια ακόμη επιτυχία.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης παραδέχθηκε ότι έκρυβε παγίδες που ευτυχώς οι παίκτες του κατάφεραν να τις αποφύγουν και να πάρουν άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς που είναι και το ζητούμενο.

Ξεκινήσαμε, είπε, με τον καλύτερο τρόπο, καθώς προηγηθήκαμε στο 1ο λεπτό και στην πρώτη μας, στην κυριολεξία επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ.

Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε τον ρυθμό του και παράλληλα δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ, αφού γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος, όσο περνούσε ο χρόνος και το αποτέλεσμα δεν τον βόλευε θα ρίσκαρε περισσότερο και με όπλο το δυνατό του σημείο που είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας θα προσπαθούσε να μας απειλήσει. Θεωρώ ότι εμείς είχαμε την μεγαλύτερη, την πιο κλασική ευκαιρία να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα κι αν ο Χατζάρας στην συγκεκριμένη φάση είχε πιο καθαρό μυαλό και η τελική του πάσα ήταν καλύτερη προς τον Μπλέτσα, το παχνίδι θα είχε διαφορετική εικόνα.

Αυτό πάντως που κρατάω από τον αγώνα με την Τρίγλια, είναι οι τρεις βαθμοί και η αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μας.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας. Υπάρχει σε κάθε παιχνίδι και αντίπαλος, που και αυτός έχει τις δικές του φιλοδοξίες. Και σήμερα απέναντί μας είχαμε μια πολυ καλή ομάδα».

Από την δική του πλευρά, ο προπονητής της Τρίγλιας Κώστας Γεωργιάδης αφού έχρισε φαβορί για την άνοδο την ΒΕΡΟΙΑ, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και την εικόνα που έβγαλαν, υποστηρίζοντας ότι η εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν η καλύτερη φετινή. Επίσης υποστήριξε ότι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ελέγχου το παιχνίδι και σταμάτησε κάθε υποψία για κόντρα επίθεση της ΒΕΡΟΙΑΣ, που είναι όπως είπε το δυνατό της σημείο.

Τέλος ευχαρίστησε την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην ομάδα του και της ευχήθηκε να πετύχει τον στόχο της.


Γεωργιάδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής