breaking news Νέο

Στο ίδιο έργο θεατές

Στο ίδιο έργο θεατές

Αν και ο Φίλιππος βρέθηκε να αντιμετωπίσει τη - θεωρητικά - δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, στην προχθεσινή μεταξύ τους αναμέτρηση στο “Δ. Βικέλας” (φωτο) που δόθηκε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρεμιέρ, δεν απέφυγε την ήττα με σκορ 20-32, την τέταρτη σε ισάριθμες αγωνιστικές στην κατηγορία, γεγονός που σημαίνει οτι θα χρειασθεί να γίνει υπέρβαση για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

«Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Θα δουλέψουμε στην διακοπή για να είμαστε έτοιμοι κόντρα στην Πυλαία» σχολίασε ο προπονητής του Φιλίππου Κύρος Σαράφης, ενω ο ομόλογος του του Ολυμπιακού Γιώργος Ζαραβίνας επεσήμανε: «Αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και σοβαρότητα το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν εχουν αγωνισθεί τόσο πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η απόδοση και ο βαθμός ετοιμότητας τους μας ικανοποιούν παρα πολύ και τώρα θα εκμεταλλευτούμε τη διακοπή, ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να δουλέψουμε σε στοιχεία που θέλουμε να βελτιωθούμε».

 

11 λεπτά χωρίς γκολ 

ο Ολυμπιακός, αλλά...

• Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει από το 17’ εως το 28’ με το σκορ να είναι 8-11, κατι βέβαια, που δεν μπορεσε να εκμεταλλευτεί ο Φίλιππος και να δημιουργήσει κατι καλύτερο στο ματς και να υποστεί τελικά μια ήττα με αυτή την έκταση στο σκορ.

 

Αγωνία για

την κατάσταση

της υγείας του Νίκου Νικολαϊδη

• Επιπλέον, στον Φίλιππο υπάρχει αγωνία  για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Νικολαϊδη.

Ο αριστερός εξτρεμ χτύπησε στον αυχένα με τον γιατρό του αγώνα Στέργιο Παπαδημητρίου να το τοποθετεί κολάρο, ενω μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

 

Το φύλλο αγώνα

Φιλίππου -

Ολυμπιακού

Τα πεντάλεπτα: 1-4, 3-7, 5-9, 7-11, 8-12, 8-13, (ημχ.) 10-18, 13-20, 14-24, 15-27, 18-29, 20-32

Φίλιππος Βέροιας (Κύρος Σαράφης): Ευαγγελόπουλος, Πατραμάνης 2, Γραμματικόπουλος, Καραγκιοζόπουλος 3, Παντελίδης, Νικολαΐδης 3, Λυκοστράτης, Βαρδάκας 1, Τζινερής 1, Κουκουτσίδης 1, Καλλιαρίδης, Πιστόλας, Φιλόσογλου 2, Τζωρτζίνης, Παπαδόπουλος 4, Παπαγιάννης 2.

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Σπίκιτς, Νομικός 2, Μπογκούνοβιτς, Λέμος 2, Μούγιτς 6, Μάλλιος, Τερλέτσκι 1, Μπάγιος 4, Δεληχρήστος 3, Τινκίρ , Λιάπης 12, Αραπακόπουλος , Μιχαηλίδης, Καρβάτσκι 2.

Δίλεπτα:  2 – 6

Πέναλτι: 3/4 – 0/1

 

• Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η ΑΕΚ πέρασε αβρόχοις πασί από τους καταρράκτες της Έδεσσας, επικρατωντας του Αερωπού 27-22.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής