breaking news Νέο

Δ. Πιτούλιας: «Στην Α2 οριστικά θα αγωνισθεί ο Φίλιππος»

Δ. Πιτούλιας: «Στην Α2 οριστικά θα αγωνισθεί ο Φίλιππος»

Χθες επρόκειτο να συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να εξετάσει τους φακέλους που θα προσκόμιζαν τα ΤΑΑ για να συμμετάσχουν στην Volley League. Στην πρόσφατη συνεδρίαση - όπως είναι γνωστό - του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΠ υπήρξαν δεσμεύσεις από τα σωματεία πως θα έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους μέχρι χθες για να πάρουν αδειοδότηση.

Ξεχωρα, πάντως, από το τι εξελίξεις επρόκειτο να υπάρξουν πάνω στο εν λόγω ζήτημα, το ενδεχόμενο να αγωνισθεί ο Φίλιπος στην Volley League, μετά την έντονη φημολογία που υπηρξε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, δεν υφίσταται. Και τούτο γιατί πολύ απλά ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος βόλεϊ του Φιλίππου, Δημήτρης Πιτούλιας (στη φωτό με τον Τακη Παπατζίκο συνοδοιπόρο της προσπάθειας του Φιλίππου στο βόλεϊ) ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπαρξει με δηλώσεις του στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”. «Εμείς θα συμμετάσχουμε κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και θα διεκδικήσουμε αγωνιστικά την άνοδο μας στην Volley League. Αλλωστε η ομάδα μας έχει όλες τις προϋποθέσεις και τα φόντα για να το πετύχει, οπότε και δεν θέλουμε να... βιασθούμε. Οριστικά, λοιπόν, στην Α2 Ανδρών λέω θα παίξει ο Φίλιππος στην φετινή αγωνιστική περίοδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ψάχνει για ενίσχυση με ακραίο

Από κει και μετά, οι άνθρωποι που πλαισιώνουν το ανδρικό τμήμα του Φιλίππου κινούνται για την απόκτηση ενος ακραίου ο οποίος και θα προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες παίκτες που αποκτήθηκαν στην περίοδο του καλοκαιριού (και αριθμούν σε 13 για τους οποίους και δαπανήθηκε το ποσόν των 70.000Ε!)

 

Τέλος με Καπετανίδη

• Οσον αφορά στον Κώστα Καπετανίδη του ΠΑΟΚ, η περίπτωση του δεν ενδιαφέρει τον Φίλιππο, από την στιγμή που ο παίκτης δόθηκε με δανεισμό στη νεοφώτιστη στην  Volley League Ελπίδα Αμπελοκήπων, ενω πάντα υφίσταται το ενδιαφέρον με τον Γιώργο Τζουμάκα, με την ελπίδα ότι ο παίκτης θα δεχθεί να παίξει στους “ερυθρόλευκους” της Βέροιας, έστω για δυο μήνες, αφού θεωρείται σίγουρο πως μέσα στον χειμώνα θα προκύψει συμβόλαιο γι’ αυτόν.

• Τέλος, να θυμίσουμε οτι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Φιλίππου στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 Ανδρών ξεκινούν με δυο εκτός έδρς παιχνίδια απέναντι στην ιστορική ομάδα της Ορεστιάδας και την Κομοτηνή.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής