breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Η απίστευτη ιστορία της μάνας με τα 44 παιδιά!

Η γυναίκα αυτή από την Ουγκάντα έφερε στον κόσμο 44 παιδιά μέχρι τα 36 της χρόνια. Την πάντρεψαν όταν ήταν 12 ετών με έναν άνδρα 28 χρόνια μεγαλύτερό της. Ένα χρόνο μετά έφερε στον κόσμο δίδυμα. Οι γιατροί είχαν απαγορεύσει να παίρνει αντισυλληπτικά γιατί όπως της έλεγαν θα είχαν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία της. Μέχρι πριν από τρία χρόνια το ζευγάρι από τα 44 παιδιά που είχαν φέρει στην ζωή είδαν να επιβιώνουν τα 38. Τότε ήταν που ο σύζυγός της την εγκατέλειψε.

Άγνωστο πότε με δικαστική εντολή η Mariam Nabatanzi διατάχθηκε να μην μείνει έγκυος ξανά και για να το διασφαλίσουν αυτό οι αρχές της έκαναν υστερεκτομή!

Η ζωή της Mariam Nabatanzi ήταν δύσκολη από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε η ίδια. Η μητέρα της την εγκατέλειψε όταν ήταν μόλις 3 ημερών! Ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε και η μητριά της σκότωσε τα πέντε αδέρφια της ρίχνοντάς τους τριμένο γυαλί στο φαγητό τους! Η ίδια γλίτωσε γιατί όταν έγινε αυτό ήταν σε συγγενείς.

Η ζωή της είναι μια κόλαση. Κάνει ό,τι δουλειά βρει για να ζήσει τα παιδιά της τα οποία ζουν σε άθλιες συνθήκες. Σε μια κανονική ημέρα η οικογένεια χρειάζεται 25 κιλά καλαμποκάλευρο.

*****

  • Έγινε μητέρα στα 75 της με εξωσωματική! Ο πατέρας είναι 80

Το μωρό, γεννήθηκε πρόωρο, περίπου 7 μηνών σύμφωνα με τους γιατρούς στο ιδιωτικό νοσοκομείο Kinker στο Ρατζαστάν της Ινδίας. Το νεογέννητο μετά από νοσηλεία στην εντατική νεογνών είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Η μητέρα του μωρού Prabha Devi είχε ήδη υιοθετήσει με τον σύζυγό της ένα παιδάκι αλλά ήθελαν να έχουν και βιολογικό παιδί. Οι γιατροί την είχαν εξετάσει άλλες 4 με 5 φορές και επειδή λόγω ηλικίας υπήρχαν προβλήματα στην εγκυμοσύνη, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική.

«Ήταν άρρωστη και μεγάλη σε ηλικία και δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε με την δική της ζωή και την ζωή του παιδιού της. Είχε καταρρεύσει ο ένας της πνεύμονας», είπε ένας από τους γιατρούς.

«Μας είπε πόσο χρονών είναι αλλά δεν μας έδειξε αποδείξεις για την ηλικία της. Εμένα μου έμοιαζε από 72 έως 75. Μας είπε ότι ο σύζυγός της είναι 80», είπε ο ίδιος γιατρός.

*****

  • Σανδάλια σε τιμή… ευκαιρίας – Το απίστευτο ποσό που έσπασε το ρεκόρ

Σχεδιασμένα από τον Ιταλό σχεδιαστή υποδημάτων, με έδρα το Τορίνο, Αντόνιο Βιέτρι, τα πέδιλα Moon Star Shoes έχουν τακούνι από συμπαγές χρυσό, διακοσμημένο με διαμάντια 30 καρατίων, εμπνευσμένο από τον ουρανοξύστη Burj Khalifa στο Ντουμπάι.

Στα υποδήματα έχει προστεθεί ένα μικρό κομμάτι από μετεωρίτη που ανακαλύφθηκε στην Αργεντινή το 1576.

Ο μετεωρίτης Campo del Cielo έπεσε στη Γη πριν από 4.200-4.700 χρόνια και ανακαλύφθηκε τον 16ο αιώνα από μέλη του ισπανικού στρατού.

Τα πέδιλα αξίζουν μόνο… 19,9 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που υπερβαίνει εκείνο των μέχρι τώρα πιο ακριβών υποδημάτων στον κόσμο, αξίας 15,5 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Τα πέδιλα παρουσιάστηκαν το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας MIDE (Made in Italy, designed in Emirates) στη μαρίνα του Ντουμπάι.

Για τη δημιουργία των πιο ακριβών υποδημάτων στον κόσμο εργάστηκε ομάδα 30 ατόμων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της MIDE, ο Αντόνιο Βιέτρι τόνισε: «Η λέξη αδύνατον δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου».

Γνωστός ως εφευρέτης των πρώτων υποδημάτων από χρυσό 24 καρατίων στον κόσμο, ο Βιέτρι περιέγραψε τον εαυτό του ως επιχειρηματικό πνεύμα με καρδιά τεχνίτη, που ίδρυσε την εταιρεία του χάρη στις διαχρονικές τεχνικές που παραδόθηκαν από γενιά σε γενιά.

Τα μέχρι πρότινος πιο ακριβά υποδήματα δημιουργήθηκαν από τη Βρετανίδα σχεδιάστρια, Ντέμπι Γουίνγκαμ με σπάνια μεγάλα ροζ και μπλε διαμάντια, τέσσερα λευκά διαμάντια τριών καρατίων και 1.000 μικρότερα διαμάντια.

*****

  • Ανάληψη… φιλέτων σολομού από ΑΤΜ; Κι όμως, γίνεται!

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιανουάριο, στο εμπορικό κέντρο «Wisteria» στη Σιγκαπούρη, εμφανίστηκε ένα ATM, εντελώς διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Σε αυτό οι συναλασσόμενοι μπορούν να κάνουν ανάληψη όχι χρημάτων, αλλά… φιλέτων κατεψυγμένου σολομού από τα νορβηγικά φιορδ, βάρους 200 γραμμαρίων το καθένα.

Σήμερα, δεκάδες ATM φιλέτων σολομού είναι διάσπαρτα σε όλη τη νησιωτική χώρα.

Η πατρότητα της ιδέας ανήκει στον Μανίς Κούμαρ, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Norwegian Salmon Pte Ltd, o οποίος θέλησε να κάνει τον αγαπημένο του σολομό προσιτό, οικονομικά, σε όλους. Έκοψε το κόστος βιτρινών, προσωπικού και διανομέων και πουλάει φτηνά.

Σε θερμοκρασία -20 βαθμών Κελσίου στο εσωτερικό του ATM, τα φιλέτα διατηρούνται για δύο ολόκληρα χρόνια.

Ο Κούμαρ επέλεξε τη Σιγκαπούρη, λόγω της εκεί κουλτούρας αυτόματων μηχανών πώλησης – εκεί πωλούνται άπειρα αγαθά μέσω αυτόματων μηχανών (από παγωτά μέχρι και αυτοκίνητα πολυτελείας).

*****

  • Φοιτήτρια πήρε άριστα δίνοντας… λευκή κόλλα!

Άριστα κατάφερε να πάρει μία φοιτήτρια στην Ιαπωνία η οποία έδωσε λευκή κόλλα στον καθηγητή της!

Η Έιμι Χάγκα σπουδάζει ιστορία των Νίντζα και όταν της ανέθεσαν να γράψει μία έκθεση, το έκανε. Ωστόσο, χρησιμοποίησε… αόρατο μελάνι, εμπνευσμένη από μία τεχνική των Νίντζα, γνωστή ως «aburidashi». Η 19χρονη δημιούργησε το μελάνι αυτό από σόγια.

«Είναι κάτι που έμαθα, ενώ διάβαζα ένα βιβλίο όταν ήμουν μικρότερη. Απλά ήλπιζα πως δεν θα το σκεφτεί κανείς άλλος» δήλωσε η Χάγκα στο BBC. Ενώ συμπλήρωσε ότι, όταν ο καθηγητής είπε πως θα βαθμολογήσει υψηλά τη δημιουργικότητα, αποφάσισε να «ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους».

Αφού η Έιμι έγραψε την έκθεσή της σχετικά με μία επίσκεψη στο Μουσείο των Νίντζα στο Ιγκάριου, για να μη διακινδυνέψει να μηδενιστεί το γραπτό της, άφησε ένα σημείωμα στον καθηγητή της, λέγοντάς του να «ζεστάνει το χαρτί».

Από την πλευρά του, ο εκπαιδευτικός δηλώνει ενθουσιασμένος, καθώς αρχικά, σύμφωνα με τον ίδιο, φοβόταν ότι δεν θα είχε καταφέρει να χρησιμοποιήσει σωστά την τεχνική «aburidashi».

«Δεν έχασα χρόνο και έδωσα καλό βαθμό. Βέβαια, δεν το διάβασα ως το τέλος, επειδή σκέφτηκα το ενδεχόμενο να το ανακαλύψουν τα μέσα και να χρειαστεί να βγάλουν μερικές φωτογραφίες. Έτσι, δεν ζέστανα ολόκληρη την κόλλα χαρτί» ανέφερε ο ίδιος.


• Έγινε μητέρα στα 75 της με εξωσωματική! Ο πατέρας είναι 80
• Σανδάλια σε τιμή… ευκαιρίας – Το απίστευτο ποσό που έσπασε το ρεκόρ
• Ανάληψη… φιλέτων σολομού από ΑΤΜ; Κι όμως, γίνεται!
• Φοιτήτρια πήρε άριστα δίνοντας… λευκή κόλλα!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής