breaking news Νέο

Κύπελλο Ελλάδος : Με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΒΕΡΟΙΑ

Κύπελλο Ελλάδος : Με τον ΠΑΣ Γιάννινα η ΒΕΡΟΙΑ

Την περασμένη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στα γραφεία της ΕΠΟ, που είναι και η διοργανώτρια αρχή, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της πέμπτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην οποία, όπως είναι γνωστό συμμετέχουν 22 ομάδες (οι 12 νικήτριες της προηγούμενης φάσης, η μία που προκρίθηκε δίχως αγώνα και οι οκτώ ομάδες της Super League 1 που τερμάτισαν από την 6η έως την 13η θέση της βαθμολογίας την περσινή περίοδο), μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία βέβαια όπως και οι υπόλοιπες που προέρχονται από την τέταρτη φάση συμπεριελήθφησαν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Η ΒΕΡΟΙΑ απέφυγε τις ομάδες του πρώτου γκρουπ που το αποτελούσαν οι οκτώ της Super League, καθώς κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι αγώνες την έκτη φάση είναι διπλοί (μέσα – έξω).

Το πρώτο παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες (γηπεδούχος είναι ο ΠΑΣ) σε μια από τις ημερομηνίες 29 (Τρίτη), 30 (Τετάρτη) και 31 (Πέμπτη) Οκτωβρίου, ενώ ο δεύτερος αγώνας, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας θα πραγματοποιηθεί ύστερα από ένα περίπου μήνα, και συγκεκριμένα στις 3 (Τρίτη), 4 (Τετάρτη), και 5 (Πέμπτη) Δεκεμβρίου.

Οι ένδεκα νικητές, που θα προκύψουν από τα διπλά παιχνίδια της πέμπτης φάσης και οι πέντε πρώτες (1-5) του βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 της Super League, δηλαδή ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος και ο Άρης, συνολικά 16 ομάδες συμμετέχουν στην επόμενη φάση, την έκτη. Θα σχηματιστούν και πάλι δύο γκρουπ δυναμικότητας. Το πρώτο θα αποτελείται από τις πέντε (5)ομάδες της Super League που μπήκαν στην παρούσα φάση (6η) δηλαδή ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος και ο Άρης και από τις τρεις επόμενες στην σειρά κατάταξης του περσινού βαθμολογικού πίνακα της Super League, που θα έχουν προκριθεί, κι αν δεν επαρκούν αυτές θα προστεθούν ομάδες από την περσινή Football League, σύμφωνα πάντα με την σειρά κατάταξης της περιόδου 2018-2019.

Οι οκτώ νικητές θα περάσουν στην επόμενη φάση και θα σχηματίσουν τέσσερα (4) ζευγάρια (προημιτελική φάση του κυπέλλου).

Να δούμε όμως αναλυτικά τα ένδεκα ζευγάρια που προέκυψαν από την προχθεσινή κλήρωση.

Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός

Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης

Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη

Γιάννινα – ΒΕΡΟΙΑ

Τρίκαλα – Εργοτέλης

Καλαμάτα – Λάρισα

Καβάλα – ΟΦΗ

Ιάλυσος – Παναιτωλικός

Ολυμπιακός Βόλου – Πανιώνιος

Πανσερραϊκός – Βόλος

Αιολικός Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

• Ο νικητής του αγώνα Αιολικού – Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 23 Οκτωβρίου που θα αντιμετωπίσει την Λαμία.

• Οι πρώτοι αγώνες όπως ήδη αναφέραμε θα πραγματοποιηθούν την μεθεπόμενη εβδομάδα 29, 30 και 31 Οκτωβρίου και οι ρεβάνς την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη (3,4 και 5 Δεκεμβρίου).

• Η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων κυπέλλου ξεκινάει από την επόμενη φάση (6η).

 

Καβάλα – ΒΕΡΟΙΑ:

«Σφυρίζει» ο Τζουμαλάκης

Τον αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα και θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Τζουμαλάκης από την ΕΠΣ Σερρών, με βοηθούς τον συμπατριώτη του Αναστασιάδη και τον Τοροσίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής