breaking news Νέο

Από μικρό και από...ναύαρχο, μαθαίνεις την αλήθεια για το τι θα συμβεί σε περίπτωση σύρραξης της χώρας μας με την Τουρκία!

Από μικρό και από...ναύαρχο, μαθαίνεις την αλήθεια για το τι θα συμβεί σε περίπτωση σύρραξης της χώρας μας με την Τουρκία!

«Ωμός» ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, ναύαρχος ε.α Ευάγγελος Αποστολάκης, επανέλαβε, για μια ακόμη φορά, τη θέση του «υποτακτικού,» που έχει η χώρα μας στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα, με τις εξελίξεις στο μέτωπο της Συρίας να μεταβάλλονται διαρκώς. Η τουρκική επιθυμία αναβίωσης της «μεγάλης πατρίδας», μετά τη Συρία είναι βέβαιο ότι θα στραφεί εκ νέου σε Κύπρο και Αιγαίο. «Σε περίπτωση σύρραξης με την Τουρκία, θα είμαστε μόνοι μας», είπε ο ναύαρχος. Λόγια στρατιωτικά, χωρίς διπλωματικές φιοριτούρες. Την ίδια στιγμή που η χώρα μας παρέδωσε «γη και ύδωρ» στις ΗΠΑ, με την υπογραφή της συμφωνίας των βάσεων στη χώρα μας, ο Τραμπ είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν πρόκειται να αντιπαρατεθεί στρατιωτικά με την Τουρκία, αν μας επιτεθεί ο Ερντογάν. Δυστυχώς για την Ελλάδα, η πολιτική των κανονιοφόρων, ισχύει απόλυτα στο ρου της ιστορίας. Η ιστορία μας έδειξε άλλωστε ότι οι ΗΠΑ το μόνο που επιθυμούν είναι τα πετρέλαια της περιοχής, γράφοντας εις τα παλαιότερα των...Nike τους, διεθνές δίκαιο και ανθρώπινα δικαιώματα. Μόνοι μας, αλλά αποφασισμένοι να αντισταθούμε, ενωμένοι, μέχρι τέλους!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής