breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 22 έως και 27 Οκτωβρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 22 έως και 27 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

 

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας και θα τελέσει δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.

 

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

 

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ. στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης θα παραστεί στην υποδοχή των Ιερών Εικόνων του Αγίου Γεωργίου του Περιστερεώτα και του Αγίου Ιωάννου του Βαζελώνος και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου του Αγίου Δημητρίου. 

 

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου το πρωί στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης θα λάβει μέρος στην Θεία Λειτουργία και στην συνέχεια στην Ιερά Λιτανεία των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δημητρίου και της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά.

 

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

 

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου το πρωί θα λάβει μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και στην Δοξολογία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης.

 

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

 

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης και θα τελέσει μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής