breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Απίστευτο! Λιποθυμία προκάλεσε ντόμινο που έριξε γυναίκα σε γραμμές του τρένου

‘Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας σε σταθμό του μετρό στο Μπουένος Άιρες.

Η πλατφόρμα ήταν γεμάτη με κόσμο όταν, λίγο προτού ο συρμός φτάσει, ένας άνδρας λιποθύμησε ρίχνοντας μία γυναίκα στις γραμμές του τρένου.

Το πλήθος του κόσμου που περίμενε το τρένο πλησίασε στην άκρη της πλατφόρμας και άρχισε να κάνει νοήματα στον μηχανοδηγό.

Εκείνος, για καλή τύχη της γυναίκας, τους είδε και σταμάτησε το συρμό εγκαίρως και σε απόσταση «αναπνοής» από το σώμα της γυναίκας.

Όταν το τρένο σταμάτησε, ένας από τους παριστάμενους πήδηξε στις γραμμές και απεγκλώβισε τη γυναίκα.

*****

  • Ζούσαν για χρόνια στο υπόγειο περιμένοντας “το τέλος του κόσμου”

Ο 58χρονος άνδρας συνελήφθη και σύμφωνα με την αστυνομία της Ολλανδίας, ήταν ο πατέρας των παιδιών, κάτι που όμως δεν έχει εξακριβωθεί. Αυτό που δε διευκρίνισαν οι Αρχές είναι το αν τα αγόρια βρίσκονταν εκεί με τη θέλησή τους.

«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο», δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής, που είπε ότι κάποια από τα παιδιά δεν είναι δηλωμένα στο δήμο και ισχυρίστηκε ότι ο 58χρονος δεν είναι ο πατέρας των παιδιών.

Κι ενώ τα τοπικά Μέσα περιέγραψαν μία οικογένεια που περίμενε το τέλος του κόσμου, ο ιδιοκτήτης του μπαρ έκανε λόγο για έναν άνδρα που μπήκε στο μαγαζί του και παρήγγειλε και ήπιε πέντε μπίρες.

Ο μπάρμαν μίλησε με τον άνδρα, τον οποίο περιέγραψε με μακριά μαλλιά, βρώμικα γένια, παλιά ρούχα και μπερδεμένο ύφος. Του είπε πως δεν είχε πάει ποτέ στο σχολείο και είχε εννιά χρόνια να κουρευτεί. Ότι είχε αδέλφια και ζούσαν στη φάρμα, από την οποία ήθελαν να φύγουν από εκεί.

Στη συνέχεια η Αστυνομία μετέβη στο σπίτι και μετά από έρευνα διαπίστωσαν ότι υπήρχε μια κρυφή σκάλα, η οποία οδηγούσε σε ένα υπόγειο δωμάτιο, όπου ζούσε όλη η οικογένεια.

Το παράδοξο είναι ότι κανείς στην πόλη των 3000 κατοίκων δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι δεν έβλεπαν ανθρώπους στο σπίτι αυτό.

Δεν έχει γίνει εξακριβωθεί πόσο καιρό ήταν εκεί η οικογένεια, ούτε και τι έχει απογίνει η μητέρα των παιδιών, όμως σύμφωνα με τον δήμαρχο, είχε πεθάνει πριν από αρκετό καιρό. Υπάρχουν και αναφορές ότι ο 58χρονος είχε υποστεί εγκεφαλικό.

*****

  • Αβοκάντο «Γκοτζίλα» στην Χαβάη μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες!

Το δέντρο αβοκάντο της οικογένειας, το οποίο έχει ύψος 6,1 μέτρων, φυτεύτηκε όταν ο γιος των Μάρκ και Τζούλιεν Ποκίνι, Λόιχι, γεννήθηκε πριν από από 10 χρόνια, σύμφωνα με την εφημερίδα The Maui News.

Ο σπόρος από τον οποίο καλλιεργήθηκε το δέντρο της οικογένειας προέρχεται από ένα δέντρο στο αγρόκτημα του γαμπρού του Μαρκ Ποκίνι στο νησί Οάχου της Χαβάης.

Το 2018, η οικογένεια έκανε την πρώτη προσπάθεια για να θεωρηθεί ένα από τα αβοκάντο της το βαρύτερο στον κόσμο, αλλά δεν κατάφερε να λάβει την πιστοποίηση από τον οργανισμό Γκίνες.

Τελικά τον Δεκέμβριο του 2019 βεβαιώθηκε ότι κατέρριψαν το ρεκόρ του βαρύτερου αβοκάντο στον κόσμο, αλλά έλαβαν την πιστοποίηση την περασμένη εβδομάδα.

Η κ. Ποκίνι δήλωσε ενθουσιασμένη που η οικογένεια είναι πλέον κάτοχος ρεκόρ Γκίνες. Ο σύζυγός της πρόσθεσε ότι από τον καρπό έφτιαξαν τεράστια ποσότητα γκουακαμόλε.

Τον Ιούλιο του 2018 αβοκάντο σε μέγεθος ανθρώπινου κεφαλιού πουλήθηκαν στην Αυστραλία. Τα “Avozillas” όπως ονομάστηκαν ζύγιζαν 1,2 κιλά και πουλήθηκαν 10,5 ευρώ το καθένα.

*****

  • Τζέιμς Μάτις: «Τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί την… Μέριλ Στριπ των στρατηγών»!

Η απίστευτη ατάκα του Τζέιμς Μάτις ήρθε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου στον άλλοτε επικεφαλής του αμερικανικού Πενταγώνου, με αφορμή ένα ακόμη ανάρμοστο σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ.

«Είναι τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί υπερτιμημένο στρατηγό, διότι έχει πει ότι και η Μέριλ Στριπ είναι, επίσης, υπερτιμημένη ηθοποιός. Άρα, είμαι η Μέριλ Στριπ των στρατηγών και πραγματικά αυτό μου ακούγεται καλό», είπε.

Κατά την διάρκεια συνάντησης με την ηγεσία των Δημοκρατικών την Τετάρτη (16.10.2019) με θέμα την Συρία, στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ έκανε το υβριστικό αυτό σχόλιο κατά του Αμερικανού στρατιωτικού που έχει υπηρετήσει στο Ιράκ, την Συρία, το Αφγανιστάν.

«Εγώ δοκιμάστηκα στα πεδία των μαχών… ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω μίας επιστολής γιατρού», που τον απήλλαξε από την στρατιωτική θητεία, υπενθύμισε ο στρατηγός Μάτις.

Ο Τζέιμς Μάτις ανακοίνωσε στις 20 Δεκεμβρίου 2018 ότι αποχωρεί από τη θέση του, επικρίνοντας την διπλωματική στρατηγική του Τραμπ. Ήταν πάντα αντίθετος με την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από την Συρία.


• Ζούσαν για χρόνια στο υπόγειο περιμένοντας “το τέλος του κόσμου”
• Αβοκάντο «Γκοτζίλα» στην Χαβάη μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες!
• Τζέιμς Μάτις: «Τιμή μου που ο Τραμπ με θεωρεί την… Μέριλ Στριπ των στρατηγών»!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής