breaking news Νέο

«Στο Λυκόφως της Ζωής» : Άκρως διαφωτιστική και εμπεριστατωμένη ομιλία της Β. Κώστα στο Γηροκομείο Βέροιας

«Στο Λυκόφως της Ζωής» : Άκρως διαφωτιστική και εμπεριστατωμένη ομιλία της Β. Κώστα στο Γηροκομείο Βέροιας

Το Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας είχε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει για μια άκρως διαφωτιστική και εμπεριστατωμένη ομιλία την κ. Κώστα Βασιλική,  Νευρολόγο - Ψυχίατρο και  Ομότιμη Καθηγήτρια του Α.Π.Θ.

Η ενημερωτική ομιλία για την Τρίτη Ηλικία που παρουσιάστηκε στο χώρο εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βέροιας, είχε θέμα «Στο Λυκόφως της Ζωής».

Την κ. Κώστα καλωσόρισε και προλόγισε επί του θέματος η Πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, η  κ. Δόξα Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου και  η Ψυχολόγος του Ιδρύματος, κ. Δήμητρα Βασιλείου,  παρουσίασε το έργο που επιτελείται στους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βέροιας.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Δημήτριος Μπακλαγής, οι πατέρες π. Παναγιώτης Χαλκιάς, π. Νεκτάριος Σαββίδης, και ο π. Τιμόθεος Χαλκιάς.

Τα Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. «ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ» αισθάνονται  την υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια  την κ. Κώστα Βασιλική, για την παρουσίαση της επιτυχημένης ομιλίας της,  καθώς και τους πολλούς φίλους του Γηροκομείου Βέροιας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

                               Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής