breaking news Νέο

Δ.Θανασούλης : «Υπάρχει ενδιαφέρον σοβαρών επιχειρηματιών για τη μακροχρόνια μίσθωση του χιονοδρομικού των 3-5 Πηγαδιών»

Δ.Θανασούλης : «Υπάρχει ενδιαφέρον σοβαρών επιχειρηματιών για τη μακροχρόνια μίσθωση του χιονοδρομικού των 3-5 Πηγαδιών»

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τη δημοτική αρχή ο Νικόλας Καρανικόλας, ο δημοτικός του σύμβουλος, Δημήτρης Θανασούλης, υπήρξε το...«κεντρί» για την επαναλειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών, μέσω μιας μακροχρόνιας μίσθωσης, που βασικό της στόχο θα είχε τη συντήρηση της υλικοτεχνικής υποδομής του δημοτικού χιονοδρομικού, που, όπως μας δήλωσε ο κ. Θανασούλης, είναι σε κακή κατάσταση. Ο ίδιος, με τη θεσμική ιδιότητα που του ανέθεσε ο κ. δήμαρχος, να καταγράψει την υφιστάμενη κατάσταση του χιονοδρομικού, μας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα υπάρξουν θετικά νέα, που θα αφορούν στη μακροχρόνια μίσθωσή του, από σοβαρές, το τονίζουμε αυτό, εταιρείες. Η μισθώτρια εταιρεία θα επαναλειτουργήσει το σύνολο των εγκαταστάσεων των 3-5 Πηγαδιών, συμπεριλαμβανομένων και του ξενοδοχείου, αλλά και του μεγάλου καταφυγίου, που περιήλθε στο δήμο, μετά από σχετική συμφωνία με τον ΕΟΣ, ενώ δεν θα υπάρξει καμία εμπορική δραστηριότητα στο χώρο, πλην του μισθωτή. Το ζήτημα θα έρθει στο δημοτικό συμβούλιο, που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 29 Οκτωβρίου, ώστε σύντομα να ξεκινήσει η διαδικασία συντήρησης και αποκατάστασης της υποδομής, που θα επιτρέψουν στο χιονοδρομικό της Νάουσας, Θεού Θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, να είναι έτοιμο για τη χειμερινή σεζόν. Ζητήματα, όπως η αντικατάσταση του αναβατήρα, είναι από τα βασικά που απασχολούν τη δημοτική αρχή του κ. Καρανικόλα, όπως μας πληροφόρησε ο κ. Θανασούλης, τον οποίο βλέπουμε στα αριστερά της φωτογραφίας μας, έχοντας στο πλευρό του τον πρόεδρο της κοινότητας Νάουσας, Κώστα Χατζηστυλλή.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής