breaking news Νέο

ΓΑΣ “ΜΕΛΙΚΗ” - ΣΚ Ιωάννινα 61-62

ΓΑΣ “ΜΕΛΙΚΗ” - ΣΚ Ιωάννινα 61-62

Την ευκαιρία να “ντουμπλάρει” τις νίκες του έχασε ο ΓΑΣ “Μελίκη”, γνωρίζοντας την ήττα εντός έδρας από τον ΣΚ Ιωάννινα με 61-62, στο ματς που δόθηκε προχθές το απόγευμα, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο.

Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης, οι δυο ομάδες βρέθηκαν να συμβαδίζουν στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν βραχεία κεφαλή στο σκορ (13-14) στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου. Η δεύτερη περίοδος υπήρξε οτι χειρότερο για τους “κιτρινομπλέ” της Μελικης, έχοντας να επιδείξει πολλά λάθη τα  οποία και προήλθαν από την αστοχία. Πράγμα που προσέφερε την δυνατότητα στους Γιαννιώτες να “ανοίξουν” την διαφορά και να τελειώσουν το ημίχρονο στο 23-38.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Δάνη Ασλανίδη μπήκαν διατεθειμένοι να επιστρέψουν στην διεκδίκηση της νίκης και σταδιακά μείωσαν την ψαλίδα της διαφοράς, φθάνοντας στο -7, 47-54 στο 30λεπτο.

Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση, αποδείχθηκαν ψύχραιμοι από την γραμμή των βολών στα τελευταία δευτερολεπτα και έφτασαν σε μια σημαντική νίκη με 61-62. Κακη η διαιτησία των Σιταρίδη και Τσαντάλη, που κατάφερε να εκνευρίσει τους γηπεδούχους, χρεώνοντας τους με τρεις τεχνικές ποινές, ενω απέβαλε και παίκτες από τον πάγκο.

Δεκάλεπτα: 13-14, 23-38, 47-54, 61-62

Διαιτητές: Σιταρίδης-Τσαντάλης

ΓΑΣ “Μελίκη” (Ασλανίδης): Λιόλιος 21(4), Μαυρίδης 17(1), Στοΐτσης 4, Μαγάλιος, Λαπατούρας 6, Ημερίδης 8, Καποδίστριας, Τζαφέρης, Εκπέρογλου, Πειμανίδης, Λέφας 3, Ρογγότης 2.

ΣΚ Ιωάννινα (Παπαδόπουλος): Ζαμπέτης 7(1), Ματσάγγας, Δουρούκης 11(2), Τσιτσώνης 7(2), Βάσης, Καραμπίνης 9, Κατσίβελος, Ξιούρας 3(1), Σφουγγάρης, Σωτηράκης 15, Τσιρώνης, Μπάλλας 10.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής