breaking news Νέο

Κοινότητα Ανιχνευτών Βέροιας : "Ξεκινήσαμε δυναμικά φέτος με διήμερη υπαίθρια δράση"

Κοινότητα Ανιχνευτών Βέροιας :

Ξεκινήσαμε δυναμικά φέτος με διήμερη υπαίθρια δράση της Κοινότητας Ανιχνευτών προσκόπων Βεροίας.

Πραγματοποιήθηκε στις 12-13 /10 /19 με θέμα «γνωρίζω τα ποτάμια της Βεροίας». Έτσι ξεκινήσαμε με το κυρίαρχο ποτάμι μας, τον Τριπόταμο.

Αρχίσαμε από το χωριό Τριπόταμος, διασχίσαμε τον πρώτο παραπόταμο το Μαυρονέρι από τις πηγές του φτάσαμε στους Γεωργιανούς, όπου ψαρέψαμε πέστροφες στα καθαρά νερά του. Συνεχίσαμε την πορεία μας φορτωμένοι με τον εξοπλισμό για Ανάληψη Ραχιάς. όπου κατασκηνώσαμε και ψήσαμε τα ψάρια μας. Το βράδυ στήσαμε ένα τηλεσκόπιο και ασχοληθήκαμε με παρατήρηση αστερισμών αλλά και απολαύσαμε τη μαγευτική πανσέληνο. Την επόμενη μέρα ακολούθησε εκπαίδευση υπαίθριας  διαβίωσης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση FISH FARM και τον υπεύθυνο Στέφανο Κελεσίδη, Ευαγγελία, για την ενημέρωση, ξενάγηση αλλά και για την ευγενική της χορηγία στην Kοινότητα Ανιχνευτών μας.

 

Ακολουθεί η συμμετοχή μας στο OPEN DAY–JOTA JOTI 2019.

Θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της ΕΛΙΑΣ  19-20/10 .

Εκεί θα μπορούν ελεύθερα μικροί και μεγάλοι να δουν ένα δήγμα Προσκοπικής ζωής. Κατασκήνωση, κατασκευές, προσκοπικά παιχνίδια.

Στον ίδιο χώρο οι Aνιχνευτές θα συμμετέχουν στο JOTA –JOTI, το οποίο είναι ένα παγκόσμιο ραντεβού προσκόπων στον αέρα  με ασυρμάτους, internet. Με σκοπό την επίτευξη επικοινωνιακών επαφών.

 

ΟΜΙΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής