breaking news Νέο

Άθλος... από το ξεκίνημα!

Άθλος... από το ξεκίνημα!

Ο (ερχόμενος στο προσκήνιο και πάλι μετά από πολλά χρόνια) Φίλιππος με την παρουσία του φέτος στην Α2 Ανδρών και έχοντας φιλόδοξες βλέψεις, φρόντισε να κάνει επίδειξη δύναμης με το... καλημέρα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Αθλου Ορεστιάδας εκτός έδρας με 3-0 σετ!

• Στα της συνάντησης, οι Βεροιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ και προηγήθηκαν με 1-9 στο πρώτο σετ, χάρις σε συνεχόμενους άσσους του Ηλία από το σερβίς. Οι γηπεδούχοι δείχνοντας να έχουν αιφνιδιασθεί και μη μπορώντας να αντιδράσουν έκαναν τον Φίλιππο να κυριαρχεί στο τεραίν, όπου έφθασε άνετα στο 11-22 και κατέκτησε το σετ με 17-25.

• Στο δεύτερο σετ με καρφί του Τζελάτι ο Φίλιππος ξέφυγε με 1-4, οι παίκτες του Άθλου ωστόσο φάνηκε να ξυπνούν και πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 7-6.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και βελτιώνοντας την υποδοχή και το μπλοκ τους, ανέκτησαν και πάλι τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκαν με 10-14.

Παρά τη μείωση του σκορ σε 14-16 οι παίκτες του Σωκράτη Τζιουμάκα δεν έδωσαν περαιτέρω ελπίδες στην ομάδα της Άθλου, ξέφυγαν με 15-20 και έφτασαν στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ με 16-25.

• Στο τρίτο σετ ο Φίλιππος μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Κάτι που εβεβαίωσε και επί του πρακτέου, μετατρέποντας το εύθραστο 6-8 σε 9-16. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, έκαναν μια απέλπιδα προσπάθεια, όπου και μείωσαν σε 13-17. Οι ''ερυθρόλευκοι'' της Βέροιας, όμως, δίχως να χαλαρώσουν πήγαν το σκορ στο 16-23 και κατέστησαν το τρίτο σετ με 16-25, παίρνοντας συνάμα και πανηγυρική νίκη στο ματς (3-0 σετ).

Τα σετ: 17-25, 16-25, 16-25

Διαιτητές: Τζεπκινλής - Μαργαριτίδης

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Σκαρλατίδης, Ράπτης, Καβαρατζής, Πατσίδης, Καρβούνης, Γραμματικάκης, Αρχοντούδης, Καλεντζίδης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τζιουμάκας): Παπαδημητρίου, Τζελάτι, Ηλίας, Στίγγας, Τζιουμάκας, Καρασαρλίδης, Μιχελάκης, Παπάζογλου, Μπουτόπουλος, Ιωαννίδης, Ντίνας, Τσιάρας, Ρεμπούτζιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής