breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Βρίσκει τα «πατήματά της» η Αγκαθιά

Γ' Εθνική : Βρίσκει τα «πατήματά της» η Αγκαθιά

Μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη της περασμένης αγωνιστικής, δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία της Νίκης Αγκαθιάς αυτή τη φορά στο γήπεδό της επί της Αστραπής Μεσοποταμίας.

Το 1-0 με το οποίο κέρδισε φαντάζει πολύ φτωχό και αδικεί την ομάδα της Ημαθίας σε σχέση με την αγωνιστική εικόνα που έβγαλε στο γήπεδο και τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η ομάδα της Αγκαθιάς ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίπαλό της και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, εκτός από μία στο 12ο λεπτό με τον Καραγιάννη, για να πάρει μία πιο άνετη νίκη.

Από την άλλη η Αστραπή Μεσοποταμίας ελάχιστα κατάφερε να απειλήσει την εστία του Γιώτα, ο οποίος δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει ιδιαίτερα για να κρατήσει τα δίχτυα της εστίας του ανέπαφα.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα όπως ήδη αναφέραμε σημείωσε ο Καραγιάννης στο 12' με κοντινό πλασέ ύστερα από σέντρα του Ράδη και άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα της Αστραπής Κράτσιου.

Ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ η ομάδα της Αγκαθιάς είχε στο 22' με τον Ανδριόπουλο, στο 40' με τον Λαμπίρη, στο 50' με τον Καραγιάννη, στο 53' όταν σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Τσιότρα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, και στο 66' με τον Κράτσιο να αποκρούει εντυπωσιακά δυνατό σουτ του Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Μπατσαράς, Τσιούχας, Ράδης, Μούδιος (70' Πανταζής), Κίτσας, Καραγιάννης (90'+ Μισιούδης), Ανδριόπουλος, (62' Τσάτσος), Λαμπίρης, Χ”Αθανασίου, Τσιότρας.

ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ: Κράτσιος Χ., Παλαιοδήμος, Νικολάου (80' Καραμανίδης), Κράτσιος Α., Σοπόβου, Κραμπλίδης (55' Σαββόπουλος), Κακοβίδης, (72' Γιάκας ), Καραμανίδης Γρ., (59' Λουδοβάρης).

 

Άδικη ήττα των Τρικάλων

Δεν κατάφερε, παρά την θετική αγωνιστική του εικόνα, να πάρει κάτι από το κυριακάτικο παιχνίδι του στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων καθώς έχασε με 2-0 από τον γηπεδούχο Μακεδονικό.

Η ομάδα των Τρικάλων σε γενικές γραμμές είχε, όπως ήδη αναφέραμε καλή παρουσία και ηττήθηκε με δύο τέρματα που δέχθηκε στο 30' με «τραβηγμένο» πέναλτι που κατελόγισε ο διαιτητής και στο 90' με σουτ.

Προηγουμένως όμως θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει αφού είχε κλασικές ευκαιρίες για γκολ τις οποίες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν στο 50' ο Φουρτζίου, το σουτ του οποίου δεν βρήκε εστία, στο 82' ο Κοσέογλου ύστερα από σέντρα του Λίτσι, ενώ στο 44' και στο 74' οι Τρικαλινοί ζήτησαν πέναλτι, σε χέρι του Ανδρέου στην πρώτη περίπτωση και ανατροπή του Σωτηράκη στην δεύτερη.

Τα γκολ της νίκης του Μακεδονικού όπως ήδη αναφέραμε σημειώθηκαν στο 30' με πέναλτι, που εκτέλεσε ο Τσουκάνης και κατελόγισε ο διαιτητής σε χέρι του Πεϊκου, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων και στο 90' με σουτ του Χατζηκωνσταντίνου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γρηγοριάδης, Σάββας, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιαμπάζης, Ανδρέου, Πολυζωϊδης, Μπαρoτούσι, (79' Παπαδόπουλος), Δοϊρανλής, (89' Αντωνιάδης), Κωνσταντινίδης (70' Καρανικόλας), Καράμπελας (86' Λαβιδάς), Τσουκάνης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσος (62' Ελευθεριάδης), Μπαντής, Τσιρίδης, (79' Κοσέογλου), Πεϊκος, Χατζόπουλος, Σωκράτης, Φουρτζιού 972' Κιρκιλιανίδης), Καπετάνος (57' Πίκος), Παρσόπουλος, Λίτσι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής