breaking news Νέο

Με 17 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας

Με 17 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Παρασκευή η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:00, στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 & 75 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 501/7636/6-3-2017 απόφασης Δημάρχου Βέροιας, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑ

1ο

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Ετήσιου Προγράμματος Δράσης (ΕΠΔ) Δήμου Βέροιας, έτους 2019.

ΘΕΜΑ

2ο

Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη ή μη αναδόχου του έργου «Συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων Δ.Ε. Βέροιας (2019)».

ΘΕΜΑ

3ο

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. και διάθεσης ή μη των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση οδών και κοινωφελών χώρων Δ.Ε. Βέροιας».

ΘΕΜΑ

4ο

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. και διάθεσης ή μη των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση αγροτικών δρόμων».

ΘΕΜΑ

5ο

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. και διάθεσης ή μη των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Διαμόρφωση πεζοδρομίου στον κεντρικό δρόμο Σφηκιάς».

ΘΕΜΑ

6ο

Έγκριση ή μη 1ου Α.Π.Ε., 2ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. και διάθεσης ή μη των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Ανακατασκευή τμήματος πεζόδρομου Εμπορικού Κέντρου».

ΘΕΜΑ

7ο

Έγκριση ή  μη 1ου Α.Π.Ε. και διάθεσης ή μη των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Αποκατάσταση βλαβών σε τεχνικά της  Δ.Ε. Μακεδονίδος».

ΘΕΜΑ

8ο

Έγκριση ή  μη 2ου Α.Π.Ε. και διάθεσης ή μη των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων Δ.Ε. Βέροιας».

ΘΕΜΑ

9ο

Έγκριση ή  μη του 1ου Α.Π.Ε. (Τακτοποιητικού) και διάθεσης ή μη των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση και τοποθέτηση στηθαίων ασφάλειας οδών πόλης και Δ.Ε.».

ΘΕΜΑ

10ο

Έγκριση ή  μη του 1ου Α.Π.Ε. (Τακτοποιητικού) και διάθεσης ή μη των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Αποκατάσταση βλαβών σε τεχνικά Δ.Ε. Βεργίνας».

ΘΕΜΑ

11ο

Έγκριση ή  μη του 1ου Α.Π.Ε. (Τακτοποιητικού) και διάθεσης ή μη των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Διαπλάτυνση οδού Πιερίων από οδό Μανδηλαρά έως οδό Απόλλωνος».

ΘΕΜΑ

12ο

Έγκριση ή  μη του 1ου Α.Π.Ε. (Τακτοποιητικού) και διάθεσης ή μη των απροβλέπτων δαπανών του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Απ. Παύλου, Δ.Ε, Βεργίνας, Δ.Ε. Δοβρά και Δ.Ε. Μακεδονίδος».

ΘΕΜΑ

13ο

Έγκριση ή μη παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Απ.Παύλου για την πιστοποίησή τους».

ΘΕΜΑ

14ο

Έγκριση ή μη παράτασης του χρόνου εκτέλεσης εργασιών του έργου «Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δ.Ε. Μακεδονίδος για την πιστοποίηση τους».

ΘΕΜΑ

15ο

Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση οδών Δ.Ε. Βέροιας».

ΘΕΜΑ

16ο

Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παραστεί στο Πλημμελειοδικείο Βέροιας για τη νομική στήριξη Αντιδημάρχου του Δήμου, σύμφωνα με το Α17/1278 κλητήριο θέσπισμα.

ΘΕΜΑ

17ο

Εξουσιοδότηση ή μη δικηγόρου του Δήμου να παραστεί στο Πλημμελειοδικείο Βέροιας για τη νομική στήριξη Αντιδημάρχου και υπαλλήλων του Δήμου, σύμφωνα με το Α15/1210 κλητήριο θέσπισμα.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

(Αντιδήμαρχος Οικονομικών)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής