breaking news Νέο

Ο ρυπαίνων πληρώνει....

Ο ρυπαίνων πληρώνει....

Ακριβότερα θα είναι τα τέλη κυκλοφορίας για τους κατόχους παλαιών αυτοκινήτων από το 2021, καθώς, όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας οι αλλαγές που προγραμματίζονται, θα έχουν στόχο την ανανέωση του παλαιού στόλου των οχημάτων και σύμφωνα με τις οδηγίες-εντολές της ΕΕ.

Πρόκειται για μια οδηγία της ΕΕ, που αναφέρει ρητά πως πλέον σε όλα τα αυτοκίνητα θα προκύπτουν τα τέλη από τις εκπομπές ρύπων, έτσι ώστε να δημιουργήσει έντονα οικονομικά αντικίνητρα στο να κρατάνε οι κάτοχοί τους τα ρυπογόνα οχήματα.

Αυτό σημαίνει ότι στα πολύ παλιά -που είναι πάρα πολλά στη χώρα μας- αναμένονται αυξήσεις ακόμα και 200% στα τέλη κυκλοφορίας…!!

Την οδηγία  … ντρίπλαρε η κυβέρνηση για φέτος (θα μείνουν σταθερά τα τέλη), δεν μπορεί να το κάνει όμως και για το 2021 και μετά, αφού η Ευρώπη ξεκινάει αυστηρά και αμετάκλητα την πολιτική «ο ρυπαίνων πληρώνει».

«Κεραμίδα», λοιπόν, σε χιλιάδες ιδιοκτήτες Ι.Χ., επειδή λεφτά δεν υπάρχουν, για να αγοράσει ο κόσμος καινούργια αυτοκίνητα. Δεν είμαστε Γερμανοί, ούτε Γάλλοι, είμαστε Έλληνες και κυκλοφορούμε με ....σαράβαλα!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής