breaking news Νέο

Κομοτηνή... από την Δευτέρα

Κομοτηνή... από την Δευτέρα

Την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες είχαν την Κυριακή οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Φιλίππου, καθώς ο Σωκράτης Τζιουμάκας τους έδωσε ρεπό, μετά την νίκη με 3-0 επί του Άθλου Ορεστιάδας εκτός έδρας το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 Ανδρών. Από την Δευτέρα, ωστόσο, το... κουμπί γύρισε στο “Κομοτηνή”, το επόμενο παιχνίδι των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας το προσεχές Σάββατο στην πόλη της Θράκης.

Ο προπονητής του Φιλίππου από την Δευτέρα έχει στην διάθεσή του και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα που ακούει στο όνομα Χρήστος Στεφανίδης (φωτό), για τον οποίο πρώτη η “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” είχε γράψει στο φύλλο της του περασμένου Σαββατοκύριακου. Ο παίκτης ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με τον Φίλιππο, για τον οποίο στις πρώτες του δηλώσεις είχε να πει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Φίλιππο, μια ομάδα με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο και θα κάνω ότι μπορώ για να γίνει αυτό εύκολα. Είναι στο χέρι μας να είμαστε εμείς το φαβορί με σκληρή δουλειά και σοβαρότητα κάθε αγωνιστική».

Σημειωτέον, ότι ο Χρήστος Στεφανίδης γεννήθηκε στις 18/1/1993 στην Καλαμαριά, ενω ξεκίνησε την ενασχόληση του με το άθλημα από τον Αστέρα Πυλαίας. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα της γειτονιάς του, τον Απόλλωνα, ενω η πρώτη του μεγάλη μεταγραφή ήρθε τη σεζόν 2010-2011 όπου αγωνίστηκε στον Ηρακλή. Την επομένη αγωνίστηκε στον Άρη, ενω την διετία 2012-2014 στην άλλη ομαδα της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ. Ο Στεφανίδης επέστρεψε το 2014 στον Ηρακλή, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια, ενω τη σεζόν 2017-2018 έγινε... πειρατης για χάρη του Φοίνικα Σύρου.

Η περυσινή αγωνιστική σεζόν, τον βρήκε στα χρώματα του Νέστορα, το ΑΦΜ του οποίου πήρε ο Φίλιππος και βρέθηκε στην Α2 Ανδρών.

 

Με τα... γνωστά προβλήματα

Στα αγωνιστικά, ο Σωκράτης Τζιουμάκας δεν μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Βασίλη Καρασαρλίδη, ο οποίος προπονείται με συντηρητικό πρόγραμμα τώρα, αλλά θα μπει από εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ενω σ’ ότι αφορά στον Κώστα Τσιάρα παίρνει μέρος στις προπονήσεις μεν, αλλά η κίνηση του είναι ελεγχόμενη στο σερβις, μετά την επέμβαση - ως γνωστόν - στην οποία είχε υποβληθεί στον ώμο.

 

Δ. Πιτούλιας: «Και με την Κομοτηνή θα δείξουμε τις φετινές αγωνιστικές δυνατότητές μας»

Επιπλέον, σ’ ότι αφορά την Κομοτηνή, προσεχή αντίπαλη του Φιλίππου εκτός έδρας, είναι μια ομάδα που διαθέτει καλούς παίκτες και στοχεύει σε άνοδο στην Volley League. Για την οποία ο Δημήτρης Πιτούλιας, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος βόλεϊ του Φιλίππου, επεσήμανε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”: «Οπωσδήποτε το ξεκίνημα μας ήταν πολύ καλό στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Ομως δεν πετάμε στα σύννεφα και είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Κοιτάμε παιχνίδι - παιχνίδι να είμαστε μέσα σ’ αυτό που έχουμε θέσει εξ αρχής, έχοντας τώρα μπροστά μας το εμπόδιο που ακούει στο όνομα Κομοτηνή. Μία ομάδα ανταγωνιστική απέναντι στην δική μας, ως προς τον στόχο της ανόδου, η οποία, βέβαια, έχει και μια ιστορία στο άθλημα. Εμεις έχουμε πίστη στην ομάδα μας και νομίζω ότι θα μπορέσουμε και σ’ αυτό το ματς να δείξουμε τις φετινές δυνατότητές μας».

 

Αυθημερόν το ταξίδι στην Κομοτηνή του Φιλίππου

Τέλος, η αποστολή της ομάδας του Φιλίππου θα ταξιδέψει αυθημερόν το Σάββατο για την Κομοτηνή, σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι στην Ορεστιάδα που βρέθηκε από την προηγούμενη ημέρα (Παρασκευή).

 

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής